TRANSPORT NA TRASIE KRAKOW ---> WARSZAWA POTRZEBNY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Jak ktos bedzie jechal z Kraka do Wawy to dajcie znac potrzebuje przewiezc deske rozdzielcza klasykowa.

Oczywiscie za fatyge sie rozliczymy jakims browarem albo w innej formie

Cytat:
albo w innej formie

zboczeniec

Cytat:
2006-09-06 22:01:29, Booguc pisze:
zboczeniec

i kto to mowi?

cicho!

Odswierzam temat bo tym razem znow potrzebuje przewiezc kilka tajli z Kraka do Warszawy, jest ktos kto by mogl zabrac 4 gole felgi, kawalek blachy w postaci tylnego pasa oraz wal napedowy ?? Potrzebowalbym tych tajli do weekendu 16 grudnia... Oczywiscie odpalilbym cos za paliwko.

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2006-12-08 17:14:25 ]

UP !! Sprawa pilna ! Nikt nie zna kogos kto sie w ciagu tego tygodnia wybiera do Warszawy z Krakowa autkiem ??

Pomozcie koledzy.

ja moze bede w niedziele w Krakowie, wiec moge Ci to zabrac do lodzi - zawsze bedziesz mial blizej.

Okej dzieki za odzew, skontaktuje sie z Toba!

Cytat:
2006-12-12 01:39:20, stasiu pisze:
ja moze bede w niedziele w Krakowie, wiec moge Ci to zabrac do lodzi - zawsze bedziesz mial blizej.

stasiek jesli bedziesz w kraku to daj znac wyjade z orszakiem powitalnym

Dzieki Stachu za oferte pomocy, generalnie mi sie zoltek rozkraczyl i powiedzial ze nie jedzie. Ale pozyczylem od Toma 132 na gaz i jade na weekend do Opola wiec pojade na okolo przez Krakow.

BTW bede w Kraku w nocy, moglbym sie z kims zobaczyc ale raz ze jest weekend i pewnie wszyscy beda tej nocy na jakich piwach itd dwa ze nie zostane tam dlugo tylko sie zaladuje i w droge ruszam dalej do rodzinnego Oppeln.