Prosba o foto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prosbe do osob posiadajacych MKV 1.4 Mono (najlepiej z gazem ale nie koniecznie). Chodzi mi o to zeby zrobgic kilka zdjec jak sa podlaczone przewody pod obudowa filtra. Wymioenialem uszczelke pod pokrywa zaworow i chyba cos nie tak podlaczylem. Przewody od puszki po lepej stronie patrzac na wprost samochodu i ten wezyk co idzie spod obudowy filtra. Nie wiem gdzie to ma isc. Jesli ktos moze zrobic zdjecia albo opisac jak to dzieki.

Nikt nie ma MKV? Dzieki. Bardzo mi pomogliscie.

Niom. Zawsze bardzo pomagamy

Sory stary ale ja sie z tego nie smieje bo naprawde mam problem z tymi przewodami. Myslalem ze to nie problem zajrzec pod maske i napisac.

[ wiadomość edytowana przez: dziekan111 dnia 2006-12-01 22:48:29 ]

Dobra wszystko fajnie ale jeżeli oczekujesz odpowiedzi w ciągu kilku godzin to sie chyba troch przeliczyłeś Ja miałem problemy z gazem do mkIV ale wystarczyło !trochę! poczekać i wszystko wiedziałem. To jest forum, a na forum nie wszyscy od razu zaglądają. Z tym trzeba się liczyć
P.S dzięki gryzonxr3i

Zrobiłbym fotki ale dzisiaj oddałem essa do mechanika i zobaczę się znim dopiero po weekend'zie... jak poczekasz to walnę fotki i wrzucę...

Cyekam na foto.

Nikt nie ma MKV? Dzieki wszystkim. Taki jest problem ze zrobiem zdjecia silnika?

sorki ale jeszcze, no to nie wstyd, nie wiem czy mój jest 4 czy inny
ale taki z jajem z przodu 94/95 1.3 mam aparacik to jak to to zrobie jutro fote
tylko nie od dołu bo nie ma kanału etc. lub położe aparat i cykne tak jak jest
pozdro, no dziwne że tak tu cicho

ja mam mkV

ale niestety 1.6 i bez gazu...

ale oto i foto jeżeli coś pomogę, to proszę bardzo

mam MKVI z LPG.. jesli moge pomoc to walne fotki... w razie czego pisz na priva

[ wiadomość edytowana przez: L_BUBU dnia 2006-12-14 21:15:15 ]

L_BUBU mam taki sam silnik jak ty. Dzieki za fotke. Mam jeszcze jedna prosbe. Chodzi mi o to zeby zrobic zdjecie za filtrem powietrza.