MotoNews.pl

Soczewki w Omedze B 97/98 .... pomóżcie, gdzie dostać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy LOB, znajomy ma Omege B 97/98r. 2.0 aut. zakupil jakis czas temu lampe soczewkowa prawa i poszukuje lewej,ale zajeb.... trudno ja dostac, od ponad 2 mies. jezdzi na slomczyn i dzwoni po szrotach i wszedzie wlasnie prawe...
Pomozcie mu ! Gdzie szukac? Jachetniej w okolicach WWA, a moze ktrorys z kolegow z Poznania pomoze....

Ewentualnie podam jego nr 0 502 792 928 Piotrek
albo na moje konto przeslijcie jakis namiar..

Tj jakigos rodzaju ogloszenie Kupiej, ale jak uwazacie,ze moze to byc na forum to OK, jak nie to prosze o przeniesienie do Ogloszen...

z gory dziekuje...

pozdr

Pomożemy już do niego dzwoniłem

Hi !
Sprawdźcie we Wrocku w częsciach używanych - tel 071 346 27 24 lub 25, ul. Sułowska 22A
nie wiem czy wysyłają, ale mają sporo rzeczy z demontażu
Powodzenia
PP

Clebet BARDZO z dziekuje, kolega zadowolony zadzwonil odrazu i dziekowal, mam nadzieje, ze do konca sie juz dogadaliscie, bo nie mialem tel. i w pracy nie bywalem,ale w srode sie z nim zobacze.......

Jeszcze raz b.dziekuje
pozdr

Cleber odezwij sie co jest z toba ? Poskaldales juz samochod?

pzdr

ja bym tam nie zmienil swiatel na soczewki bo sa poprostu kiepskie (((((((((((((( i nikomu nie poleca

Czyli sugerujesz,ze lepiej pozaostac przy seryjnych lampach??!!?? Hmmm zawsze wydawalo mi sie ze soczewki sa lepsze niz seryjne "zwykle"??

Cleber alo alo????!!!!

Lepsze, dużo lepsze - miałem (mam) takie i takie.

Pzdr.

nie mialem zwyklych w omedze ale soczewki to byla katastrofa teraz mam xenony

Ja też zaraz po zmianie na soczewki byłem bardzo niezadowolny. Ale okazało się że po fachowej regulacji i zmianie żarówek , jest bardzo dobrze i już nie narzekam

Ok Cleber ale co wtakim razie z obiecanymi dla mojejgo kolegi? Nie wiem ja mam halogeny soczewkowe Boscha orginalne w mojej astrze i nie narzekam....zarowki H1 Philipsa wsadzilem i swieca ladnie..... On sie uparl na te lampy a Cleber moze zalatwic wiec czekamy ...

pzdr

ja zmienialem zarowki na 50 + i regulowalem oczywiscie moglem je wyzej ustawic ale wtedy bym pewnie razil innych a tego nie ccialem

Zakupil i we wtorke albo czw zobacze jak to wyglada i ciekawe jaka bedzie jego opinia na temat "ich swiecenia" ...

dzieki bardzo Cleber

Cytat:
2003-06-02 10:13:12, Marcel pisze:
Zakupil i we wtorke albo czw zobacze jak to wyglada i ciekawe jaka bedzie jego opinia na temat "ich swiecenia" ...

No jestem ciekaw, jakie wrażenia. Ja również przymierzam się do wymiany świeczek Daj znać

Pozdrawiam
Konrad

Panowie a ja mam pytanko za ile mozna dostać używane lampy ksenonowe do omesi bo seryjne lampy wogóle nie świecą totalna porażka. Może ktos kupował.

No i po dlugim wyczekiwaniu zalozyl!

WYGLAD: - super zupelnie inaczej prezentuje sie przod... zaznaczam nie sa ro orginalne lampy (kontakt zapodal Cleber), troszke podchodzi pod nowa Omege ... wg mnie wyglada rewelacyjnie, nadalo jej to wyrazu.

ŚWIECENIE: ajk napisal malyy seryjne nie swieca i tak samo uwazal kolega, teraz mowi :"Ze przejzal na oczy".... ladne bialutkie swiatlo.

CLEBER troszke to trwalo,ale kolega jest zadowolony! Dziekuje

odnośnie xenonów to słyszałem, że od 1600 do 2000 PLN Podobno mają branie bo, to fakt, świecą rewelacyjnie.

Bardzo się cieszę że wszystko jest super.
Trochę to trwało ale starałem się by było jak najlepiej.

Ludzie odwiedzajcie sklepy jest znacznie taniej niż na giełdach !!!

Komplet nowych reflektorów soczewkowych firmy DEPO oscyluje w granicach 600zł.

Cleber a zapytam tak tylko a czy do Asterki 1 mojej takie lampki znajda sie?

Nie rozumiem.
Chcesz nowe lampy , czy soczewki do Astry. ??
Do Astry chyba nie ma soczewek
A jeśli są to chętnie kupił bym do swojej