| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2006-12-14 22:27:52 ok jakiekoś czasu chętnie jeździłem jako kibic na imprezę zwaną kryterium kamionki. miałem nadzieję że w następnym sezonie uda mi się wystartować. jak bardzo się myliłem
do poczytania |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2006-12-14 23:20:47 Witam
Rogacek, to chory kraj, podobne klimaty występują np. w zeglarstwie, ale powoli kropla drąży kamień, rada starszych w końcu zacznie wymierać, niestety te klimaty to pozostałośc wszechwładzy "działaczy" jeszcze z czasów komuny, kiedy to arcyzwiązunio dbał o "bezpieczeństwo" zeglarzy i motorowodniaków, tylko że tak naprawdę dabli o swoją kasę, którą przytulali ze składek, egzaminów, patentów i dotacji państwowych.... NIK miałby tam co robić...tfu.... jako ciekawostka powiem że prezesuniem PZŻ jest nikt inny tylko Kaczmarek, tak ten sam od prywatyzacji i afer, tfu |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-12-15 09:06:50 a bo to nowina? Jak cos u nas dziala, to zawsze trzeba spieprzyc. Znamiennym jest fakt, ze KAZDY chyba zwiazek dba tylko o dobr odzialaczy... a co masz z PZPNie czy PZN? Nie jest to samo?
Tyle, ze rozwalenie tzw. starych ukladow nic nie da, bo zaraz potworza sie nowe. |