Transformacja Omy B> Ome C

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawiałem się ostatnio nad różnicami pomiędzy Omesia B i C i jestem ciekawy czy byłoby możliwe"delikatne" wykonanie transformacji jak w tytule. Czy zderzak, maska, grill i lampy od C pasowałyby do Omesi B? czy jest to bardziej skomplikowane niż sie wydaje. Co o tym myślicie?

Pewnie można tylko po co ???
Mi osobiście o wiele bardziej podoba się Betka od C, czytałem gdzieś że Omega wraz z nastaniem modelu C nabrała wyrazistości
a mi się wydaje że z nastaniem modelu C ją utraciła.
No ale to jest tylko moje zdanie, tak jak i to że Oma A jest najlepsza

masz na mysli omege b model 2000 ?? jak tak to ktos na niemieckim forum to robil wiec sie da.

W moim profilu wkleiłem zdjęcie takiej transformacji.
Wygląda to nawet całkiem nieźle.
Powodzenia.

Ja mam takiego transformersa Autko było troszke tłuczone, tzn zderzak, maska i prawy błotnik były do roboty. Gościu który se to sprowadził robił to autko dla siebie i zafundował sobie taką przeróbkę. Zmieniona została maska, zderzak, grill i oczywiście lampy (soczewki). Jeśli ktoś nie jest w temacie to się nie kapnie że to jest B w przebraniu. Właściwie nie przyglądałem się jeszcze innym różnicom pomiędzy B a C, ale póki co sam poznać mógłbym to tylko po wnętrzu autka. Na razie nie mam zdjęcia, bo to jeszcze świerzy produkt.