Panowie jaki program

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

chlopaki musze jakis program operacyjny wgrac bo sprawdzaja ostatnio linux jest ok ?
dajcie jakies linki oraz cos za miast worda ?

Cytat:
2006-12-15 23:06:03, mmmmat pisze:
chlopaki musze jakis program operacyjny wgrac bo sprawdzaja ostatnio linux jest ok ? dajcie jakies linki oraz cos za miast worda ?

mowisz pewnie o systemie

po twojej wypowiedzi doradzam cos w stylu ubuntu (odmiana linuxa) poprowadzi za raczke, a i ma pakiet biurowy.

na 100% darmowe.

musze cosik wgrac bezpłatnego co polecacie
nie nie jestem znowu takim laikiem tak mi sie napisało ale uciechy haha

cos zamiast Worda to np. OpenOffice 2.0 PL osobiscie sam tego uzywam i dziala lepiej niz wczesniejsza wersja.
Co do linuxa to jest sporo dystrybucji przypominajacych Windowsa a sa zupelnie darmowe..... klawiatura w dlon i wyszukiwarki sie klaniaja -google.pl lub wp.pl

Ja zainstalowałem sobie ostatnio Fedore (mimo że mam legal winde) tak dla zabawy zobaczyc co i jak i odziwo lepiej się spisuje niż winda, open office jest tak jak pisze kolega Borys, zamiast gg jest program kadu bardziej stabilny i nie wywala co chwile błędów, mp3 tez można posłuchać filmy pooglądać jedyny minus to gry, choć coś czytałem że jakiś niby symulator jest do wgrania i potem odpalasz gry ale kupe zabawy z tym. także "yum install fedora"