Spanko w Esperaku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja mam do Was takie może dziwne pytanko: czy spaliście kiedyś w Esperaku? Wyspaliście się?

cofasz przednie fotele i spisz z tyłu masz pewnosc ze nie zlecisz spi sie normalnie

Cytat:
Ja mam do Was takie może dziwne pytanko: czy spaliście kiedyś w Esperaku? Wyspaliście się?

e no luzik... jak w kazdym innym aucie tej wielkosci... jak jestes zmeczony to wszedzie sie wyspisz
ja to mam srednio raz-dwa w miesiacu... ale to takie raczej drzemki dwu-trzy godzinne w trasie ...

ja na zlocie w Ilkach spalem 2 noce w Sielpii spalem 1 noc, na zlocie nexii spalem 2 noce i naprawde mozna sie wyspac, tak jak przedmowca napisal, fotele max do przodu i cala tylna kanapa jest do dyspozycji, jest tyle miejsca ze nawet mozesz sobie naturalny zenski grzejnik zaprosic do spania

No ciekawe...jak ja bym się przeciągnął......np. tak z rana

Ja spalem w 2 osoby i zrobilismy tak: fotele do tylu i na maksa pochylone w dol. Rano bylem szczerze zaskoczony bo swietnie sie wyspalem mimo ze pozycja nie byla w pelni lezaca to jednak moglem nogi prostowac ile chcialem

Oczywiscie kazdy spal na soim fotelu

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Panowie, Panowieeeeeeee, ale wy akrobacje wyczyniacie na tych przednich fotelach ,,,,ech,,,,,,,lepiej i wygodniej jest zrobić sobie posłanie na tylnej kanapie,,,,,śpi się rewelacyjnie, rano się można przeciągnąć, , podusia i kocyk i jest cacanie

Spanie w Esperaku w 1 czy 2 osoby to żaden problem. Spróbujcie tak jak ja z rodzinką - 2 osoby dorosłe z przodu oraz dzieci 5 i 7 lat z tyłu na poduszkach. Spałem tak jak pojechaliśmy do rodziny na Mazury i nie chciałem ich wyciągać o 1-wszej w nocy z łóżek. Trochę przeszkadzały mi w spaniu przy moim wzroście (182 cm) pedały (bez skojarzeń proszę ) po stronie kierowcy ale ogólnie całkiem dobrze się kimało.

Zdarzyło mi się spać 5 dni nad morzem w autku (nie chciało nam się szukać pokojów). Jedzonko i przysznic zapewniał braciszek, który wynajmował pokój Co prawda po 4 dniach właścicielka zaczęła podejrzewać przekręt i filowała w drzwiach do późnych godzin nocnych blokując dostęp do prysznica Nawet szło się wyspać...

Cytat:
2006-12-15 13:00:11, draco_pl pisze:

Trochę przeszkadzały mi w spaniu przy moim wzroście (182 cm) pedały (bez skojarzeń proszę ) po stronie kierowcy ale ogólnie całkiem dobrze się kimało.

A co ja mam powiedziec przy 2m wzrostu, strach sie przeciągać

Cytat:
2006-12-15 17:57:14, AsterixGal pisze:

Tobie to przeciąganie sie czy to po spaniu czy tak wogóle jest SUROWO ZABRONIONE!!!
Pozdrawiam najwyższego (chyba) klubowicza

Cytat:

rowne 2m??

Cytat:
2006-12-15 21:59:12, ETomek_GT pisze:
rowne 2m??

jak mnie zmierzysz rano to pewnie tak...na wieczór się troszkę kurcze

Cytat:
2006-12-16 09:54:25, AsterixGal pisze:
jak mnie zmierzysz rano to pewnie tak...na wieczór się troszkę kurcze

ja 197

zawsze do 2 chcialem dociagnac ale jakos padlo na 193 i finito

ja 195

A mifcia ma 157 i może skubana przeciągać się w esperaku w każdą stronę

Cytat:
2006-12-16 17:03:05, mifinka pisze:
A mifcia ma 157 i może skubana przeciągać się w esperaku w każdą stronę

Oo, mój rozmiar Ja mam 165, ale zdecydowanie wolę wygodne łóżko do tego...no jak mu tam...spania

Cytat:
2006-12-16 18:37:30, Adam4302 pisze:
Oo, mój rozmiar Ja mam 165, ale zdecydowanie wolę wygodne łóżko do tego...no jak mu tam...spania

Oo, prawdopodobnie mifcia też woli wygodniejsze spanko, ale jak można się wyspać w Esperaczku to jej pokażemy w Iłkach.

Mamy zamiar zarezerwować nocleg dla dwóch osób tj. dla mnie i mifi`ego, mifcia będzie spała w wozie i wtedy zobaczymy jej przeciąganie się.
Madralka, wierzy, że sie wyśpi. haha
I nie mowy o przygarnianiu jej gdziekolwiek. Się przekonamy!Zawsze mówi, że małe jest piękne i wygodne....
Zobaczymy

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2006-12-17 00:33:37 ]