Jestem nowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!jestesm tu nowy,i chcialbym zebyscie ocenili moja beste co wam pasi a co nie.DZIEKI POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi sie bardzo podoba bardzo ładny ja bym tylko zderzaki przemalował w kolor nadwozia i ta naklejke z tyłu szyby bym odkleił z szyby przyciemnił

TUNING KLUB ŁÓDŹ - 078
FIAT REGATA 100 KM

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2003-05-20 23:03:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2003-05-20 23:04:54 ]

no niezly potworek . podoba mi sie aha i witam nowego

życie jest za krótkie by jeździć małymi samochodami

[ wiadomość edytowana przez: Bratek dnia 2003-05-20 23:10:39 ]

fajny... bardzo podobny do fury RedDevila... ja bym natomiast usunal dokladki progow (plastiki won ).. reszta prezentuje sie naprawde bardzo dobrze...

co masz zrobione z motorem?

witam nowego kolege ktory ma ladą fureke

Ja również witam nowego
A co do Maldona to mnie sie podoba jest spoko tylko troche mnie rażą te brewki ale ogólnie gustowny.

niezły ale taki sam jak wszytskei inne. git kaszel ale...

Witam i o zdrowie pytam. Witam wśród "swoich". Autko całkiem całkiem. Pozdrawiam i cześć!!

Wiatam

Witam serdecznie, malan zadbany, jednak prezentuje dość już popularny styl, żeby nie powiedzieć oblatany. Jest OK.

bardzo ładne autko zero zbędnych rzeczy i nawet te plastiki na progach pasują

Witam

Maluszek cacy
Nic dodac nic ująć.....no może jakies chromowane lusterka

Pozdr.

Malczan spox !!! Tylko wywal tą nalepke z przedniej szyby i wprowadz coś od siebie. Ogólnie RESPEKT

Wiataj, kaszelek bardzo ładny, zrobiony ze smakiem.

P.S. Masz coś w środeczku przerobione .

ja bym prawie nic nie zmienial
nalezą sie duze brawa!!!!

Witam! Bardzo ladny tylko te naklejki z przodu i ztylu mi nie bardzo pasuja. No i nie wiem dlaczego kolorek jakis taki dziwny. ale naprawde bardzo ladny

Witam nowego.
Duże brawa za autko. Calkiem fajnie się komponuje tylna klapa od el'a do starej budy oraz pozostawione czerwone tylne lampy.

Ja także witam nowego forumowicza

ja też witam nowego kolege, autko na 5+

Mi sie bardzo podoba, mowicie ze styl pospolity ale wlasnie tak zrobione malany wygladaja najlepiej Brawa !!