[S] 55zł Dekle na felgi do DFa CHROM [ 55zl ]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stan jest naprawde dobry, czekam na propozycje cenowe na PRV
powazne oferty

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-11-11 06:46:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-11-14 03:44:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-11-14 03:45:11 ]

do klastyka to raczej srednio. MR i Polonez. ile bys za nie chcial?

tak jak w poscie, proponowac

20?

wystaw na allegro tu ci dadzą do 40zl max a mozesz to popchnąć za dobrą cene

nie spieszy sie

nie no, sprawa jest taka, ze te dekle chodza bardzo roznie w zaleznosci od tego jak sie trafi od 30 (pewien osobnikj z FSOAK trafilk w sklepie kompletr za bodaj 2 do 120...

julo wejrze chlopie spojrz prawdzie w oczy.za dekle w takim stanie to 100 na allegro daja tak jak koniu mowi. chyba ze to 20 zeta to po negocjacjach za jeden liczysz...

julo kurde ty bys wszystko za grosze chcial,nie gniewaj sie ale mam ostatnio wrazenie ze uwarzasz sie za najwiekszego znawce fso i wszystkich detali zwazanych z tymi autami,zawsze marudzisz ze kasa za duza i wogole, jak ci nie pasuje cena to nie pisz nic i tyle a nie od razu wywody ze taniej mozna itp,skoro mozna taniej to czemu tobie sie nie udalo ???? tylko ciagle jakis detali poszukujesz ktore niby sa tanie i latwe do dostania
Pozdrawiam

Cytat:
2006-11-08 23:45:58, bimber1 pisze:
julo kurde ty bys wszystko za grosze chcial,nie gniewaj sie ale mam ostatnio wrazenie ze uwarzasz sie za najwiekszego znawce fso i wszystkich detali zwazanych z tymi autami,zawsze marudzisz ze kasa za duza i wogole, jak ci nie pasuje cena to nie pisz nic i tyle a nie od razu wywody ze taniej mozna itp,skoro mozna taniej to czemu tobie sie nie udalo ???? tylko ciagle jakis detali poszukujesz ktore niby sa tanie i latwe do dostania Pozdrawiam

sory nie moglem sie powstrzymac

Bimber -

ja też nie mogłem

oo, w tym momencie to te moje 20 zlotych bylo rzucone zdecydowanie w ramach zartu i po to, zeby Bartong jakas kwote podał o której myśli (w sensie czy to okolice 80 czy 120), jezeli ktos to tak zle odebral, to sorki, serio.

zadowole sie kwotą 100 tak jak pregladalem inne ogloszenia na forum z podobna ceną

napisz bartku do korozji, mysle ze moze byc zainteresowany

a co korozja sklada DFa lub poloneza?

Korozja, to średnio zainteresowany będzie, bo ma klasyka, a dekle są od emera.

BTW

OKEJ CENA spada do 75 zl

ja sie tam na dfach nie znam...

w gore;]

Dobra panowie nie bede swinia

Cena tylko teraz 55 zł