Co wybrać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam chęć na zmiane auta! (2107 jest niby moja ale ojciec za bardzo się do niej jeszcze podkolegowuje). Nie wiem jaki model wybrać. 2107 mam już sprawdzoną, auto jest super, ale tak w głębi duszy coś mi mówi o samarce. Co radzicie 2107 czy samare?

2101-07 nie ma jak klasyka.

Sam mam samarę ale jak patrzę na 2107 to łza się w oku kręci, nie ma jak klasyka, słusznie prawi poprzednik/

Ja tez mam samarę ale....ostanio wpoadło mi w oko pewne piekne żiguli kombi2102 .Jesli tylko znajdę właściciela tego cacka, bo stoi na parkingu bedomne i przekonam żone...moze bedzie zmiana))
Klasyka - to jest to!!!!
Bede miał wtedy cztery spręzyny Ventury do sprzedania i pare innych gratów razem z SAMARĄ))ALe zobaczymy

Samara, tylko samara... nie ma to jak powiew młodości i techniki...

siódema. nic więcej.

Ja też jestem za 2107,ewentualnie niva,albo jakieś zadbane 2106(2103)
pzdr Grzesiek

tylko niva

Polecam s a m a r ę

Siedem. siedem, siedem !!!

Choć muszę przyznać, że jeden jedyny raz zostałem uwiedziony przez samarę, ale na krótko.
Rzecz miała miejsce w Sulejowie/Piotrkowie T., a kusiła samarka Stokiego (Stoki-pozdrawiam).

[ wiadomość edytowana przez: syvo dnia 2003-05-23 08:04:53 ]

Ależ syvo, to nie moja samara Cię uwiodła ?

Klaczysław, jeżeli nie wiesz co wybrać, to może... zostań biernym fanem łady, tak jak ja.

Czytając poniższe posty dochodzę do wniosku, że najlepiej zrisz, jeśli kupisz sobie 2 auta -> klasyka i Samrarę.
A najlepiej 3 -> jeszcze Niwkę do kolekcji

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2003-05-23 09:18:23 ]

Cytat:
2003-05-23 08:40:36, bartos pisze:
Ależ syvo, to nie moja samara Cię uwiodła ?

Jeżeli przyjrzysz się zdjęciom mojej 07 i zdjęciom łady Stokiego ,
to na pewno dostrzeżesz, że lubię kolor niebieski i granatowy .

Cytat:
lubię kolor niebieski i granatowy

Aaaaaaaaa to wszystko wyjaśnia

Witam...
Mariusznia ja bym tak chciał
no ewentulanie mógłbym zrezygnowac z samarki, jedna osobówka wystarczy, ale klasyk i Niwka, to tak, jak najbardziej..
i wcale sie nie wygrażam, ale kiedyś w końcu kupie sobie Niwke, a co?

Ja bym tam bral 2107

no dobra... to już spokojnie możesz zostać przy tym co masz... ile głosów, tyle opcji

To w takim razie może lepiej kupić rower? ? Tylko szkoda, że łada nie ma rowerów. Potrafi robić różne pojazdy do użytku w magazynach, golf-cary, amfibioterenówki i inne dziwne auta, czasem z resztą zaskakuje (przynajmniej w mojej opinii), a roweru nie skonstruowała.

Bierny fan łady.
Specjalne wyróżnionienie żółtą koszulką klubową LKP

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-05-23 21:04:08 ]

Cytat:
Tylko szkoda, że łada nie ma rowerów.

Poco robić coś co już zrobiono, mam na myśli.... rower UKRAINA
Wprawdzie w moim przypadku do zakupu daleko ale jak je widzę to raz ta raz tamta /łada/ jak tylko lepiej utrzymana.