[S] fiat 126 77 rok!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pany uratujcie klasyka w dobrym stanie za małe pieniądze 300 złoty!!
rok 77 chromy z wąsami i gumowymi odbijakami czy jak to zwał stan blacharski jak go oglądałem OK nie pognity do lekkich poprawek lakierniczych!! 600 przebieg 60 tysięcy, na cytrynach!! szkoda by skończył na złomie lub u jakiegos amatora plastiku

jesli ma oc jeszcze to bylbym zainteresowany glebiej, ale fotki panie - duzo fotek (czy tam co ciekawego jest)

wrzuce jutro foteczki bo naprawde wydaje mi się że szkoda go tak zostawić jest naprawde w całkiem ładnym stanie!!

jak ma oc, lub nie ma duzych zaleglosci to pisz na priva, bede bral na 100%

panie kolejka, gdzie pan sie pchasz z tym parasolem

pany dzisiaj nie zdążyłem zrobić fot bo już w ch*j ciemno było
ale na jutro naprawde postaram się zrobic juz sie akumulatorki do cyfry ładują
odrazu mówie że przeglądu nie ma(mogę załatwić jeżeli ktoś nie ma znajomości we wro a chce nim odjechać ) a OC z tego co mi własciciel mówił do końca stycznia

Cytat:
2006-12-17 22:59:24, Pat_kdb pisze:
panie kolejka, gdzie pan sie pchasz z tym parasolem

gut gut.

Cytat:
2006-12-17 22:59:24, Pat_kdb pisze:panie kolejka...

skoro mowa o kolejce Można sie zapisywać już na częsci ?

Cytat:
2006-12-18 08:07:29, GR235I3K pisze:
skoro mowa o kolejce Można sie zapisywać już na częsci ?

on na bank nie pójdzie na części

Jak pat go weźmie to napewno nie pójdzie na części on by babcie za pare pesos sprzedał

Cytat:
2006-12-18 13:25:53, Royber pisze:
Jak pat go weźmie to napewno nie pójdzie na części on by babcie za pare pesos sprzedał

mi chodzi o to że właściciel go nie pogoni na cześci a co już wy z tym zrobicie to mnie nie interesuje(nie jestem właścicielem) tylko wydaje mi się że go szkoda...

Cytat:
2006-12-18 13:25:53, Royber pisze:

masz te pare pesos?