| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() adasko_21 Opel Astra III NDM | 2006-12-03 17:14:38 Czy naprawde nikt nie wie jak to sie robi??? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-12-03 19:13:23
Kolego..jest coś takiego na naszym forum jak WYSZUKIWARKA...i skoro tak bardzo Ci się pali to trzeba było te 3 minutki poświęcić na sprawdzenie gotowych już materiałów a nie dąsać się że przez 24 godziny łykenda nikt Ci nie odpowiedział : tylko zerknąłem i już mam pewne wytyczne (link poniżej)...więc najpierw poszukaj może :
"Wytyczne" KLIK! Pozdrawiam |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-12-20 22:20:00
No super ...gratuluję....tylko....
Czy naprawdę nikt nie potrafi opisać jak to się robi ??? |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-12-22 11:17:18 Ja to wymienialem w lutym tego roku to takie male zlote gowno. Robil mi to Pan Sławek najeb.. sie z tym troche. Wzial za wszystko 250 zl |
![]() adasko_21 Opel Astra III NDM | 2006-12-22 15:45:42 trzba zdjąc kierownice i wszystki przełaczniki jednym słowe co sie da przy kierownicy. jescli macie w stacyjce sruby samourywające tak jak u mnie to trzeba wyjąc cała kolumne pna jest o ile pamietam na trzch srubach i wychodzi ta cała rurka pózniej to tylko czyms puknac od drugiej strony i łozysko wyskoczy załozyc nowe i złozyc i tylko cieszyć sie z nowego łozyska zostaje.
Ps powiedzcie panu sławkowi ze jak wziął od jednego z naszych kolegów 250zł to jes naciągacz powinien wziąc maxymalnie 50 - 100zł bo dla wprawnego mechanika jak sądze ten pan Sławek jest powinno mu z godzine zając nie wiecej. Niewiem czy to doś jasno napisałem ale ja zbytnio tłumaczyc nie umiem jak cos to pytać. Pozdro |