Klopot ze zmiana biegow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i znowu mam problem rano wsiadlem i pojechalem bylo wszystko OK no 1 juz od pewnego czasu troche ciezej wchodzila ale bez zgrzytow a teraz z najwiekrzym problemem podobnie jest ze wstecznym gdy zaparkowalem i probowalem wkladac 1 raz wchodzila a raz nie czy to sprzeglo. Chodzi o Corse 1.4 to chyba hydrauliczne sprzeglo co mam robic
Cholera za kilka dni mam do przejechania 1400 km...
Pozdrawiam

Mam teraz corse 1.4 ale moje doswiadczenia ze skrzynia biegow sa za male. Natomiast mialem kiedys matiza i poloneza i tam mi biegi zle wchodzily chociaz auta byly zadbane i zmienilem olej w skrzyni na quaker state i pomoglo jakbym zmienil cos powaznego zupelnie inna praca skrzyni wiec moze i tobie pomoze

pozdr

dzieki nie wiem moze to poprostu sprzeglo jest zjechane jutro tj w poniedzialek jade do pobliskiego opla niech powiedza co ti jest a jak sie uda to musze dojrchac do Polski i wtedy jade na warsztat bo i tlumik musze wymienic .
Dzieki za pomoc
Szerokiej drogi
Pozdrawiam Likoss

tonie skrzynia tylko te popychacze od drazka do skrzyni wystarczylo je zasmarowac sprejem w40 bo wyschly i juz jest ok.Ale pojechalem do opla 2 ulice odemnie i za darmo w ciagu 1 minuty bylo po sprawie a droga do Lublina miinela bez najmniejszych problemow
Pozdrawiam