MotoNews.pl

Wał korbowy, nie wiem czy sie nada.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec Chopy, wyciagnalem wal z mojego 2 silnika bo chce na nim zrobic kape. I na czopach sa minimalnie wyczowalne roweczki nie ma gorek czy czegos tylko cos tkiego jak by przerysował szpilką. Nie wiem czy opyla mi sie ten wal wkladac na nowe Panewki. POmozcie bo nie hce zlozyc jakiegos shitu. Jesli chcecie zrobie foto, moze złapie te oto nierównośći.

Szlif to podstawa. Jak robisz silnik to glupata byloby oszczedzac na szlifie

Takie moje zdanie.

jak rozlozyles to nawet nie probuj skladac bez szlifu...

a jak kształtują sie ceny szlifu ze tak spytam ? i gdzie w kraku dobrze a tanio to robią... ?

Cytat:
2007-01-10 15:30:44, MikeVTi pisze:
a jak kształtują sie ceny szlifu ze tak spytam ? i gdzie w kraku dobrze a tanio to robią... ?

ja robiłem w kraku na łokietka...zrobili gitara...szlif jak szlif niepamiętam ile dałem ale sprubuje sie dowiedziec to Ci powem w niedziele
a co majki budujesz nowy motor do tej swojej padaki??

[ wiadomość edytowana przez: qbara dnia 2007-01-10 17:15:01 ]

nie no tak pytam z ciekawosci to w niedziele dasz mi namiar i przypomnij sobie ile placiles.
a gdzie robia panewki na zamowienie? tez tam ? bo znajomy szukalczegos takiego i lipa

[ wiadomość edytowana przez: MikeVTi dnia 2007-01-11 16:19:40 ]

masz namiary ;
jadąc od makro skręcasz w łokietka w lewo , potem przejezdzasz przejazd kolejowy i po prawej pisze jak byk co tam robią

koleś ma na nazwisko chrzan imię władysław tel 012-635-19-01

Cytat:
2007-01-11 16:34:25, lukaszc pisze:
... i po prawej pisze jak byk co tam robią ...

nie żebym sie czepiał ale jest napisane chyba
tylko mnie nie bijcie ale nie mogłem na to patrzeć

[ wiadomość edytowana przez: krzysztof433 dnia 2007-01-11 17:15:01 ]

Cytat:
2007-01-11 16:19:07, MikeVTi pisze:
nie no tak pytam z ciekawosci to w niedziele dasz mi namiar i przypomnij sobie ile placiles. a gdzie robia panewki na zamowienie? tez tam ? bo znajomy szukalczegos takiego i lipa [ wiadomość edytowana przez: MikeVTi dnia 2007-01-11 16:19:40 ]

tak majki robią tam tez panewki...za wał dałem chyba cos koło 150 niewiem napewno ale wiem ze za wał i panewki dałem chyba 230...winklowałem jeszcze korby i tulejki dorabiali i dalem sporo kasy ale jak narazie motor jezdzi jak mazenie

ooo git git git, dzieki chopy podjade sobie tam jak cos

pzdr