Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-12-06 01:06:40 A nie lepiej na poligon? Zimą jak śniegiem zapada to nawierzchnia pod spodem ma drugorzędne znaczenie, a tu za free można sobie polatać i nawyżej pejzaż na cztery koła zaliczyć czy opony przestawić. Na RC z bandą to bym się nie chciał spotkać, a jak odpuszczać to nie ma sexu... |
![]() eLMo126 SC Radom | 2006-12-06 09:13:41 |
![]() eLMo126 SC Radom | 2006-12-06 09:37:31 buty sportowe (czyli nie chodaki czy glany itp ![]() |
Blues_Elwood Seicento Toruń | 2006-12-07 20:58:27 Ja z takim pytaniem - gdzie w Toruniu jest tor rally crossowy? |
![]() Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2006-12-07 21:10:49 Człowiek. Ty z Lubicza jesteś i niewiesz. NA LOTNISKU. Wjazd od stadionu APATORA... |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-12-07 23:42:53 tor rc- trningio mogą miec tylko czlonkowie klubu którzy reprezentuja go na jakis zawodach. ja tam byłem kilka razy ale raz pan stasiu- opiekun tego toru zabronił jeździć całe kółka bo sie kurzy w stroen jego chaty i całego obejscia.
sprawa wogóle wiekszą grupą jest ciezka bo wszyscy raczej by musieli być w tkmie i dopiero można by gadke zacząc. boją sie tam wpuszczac ludzi bo jak sie coś stanie to nie ma karetki itp poligon owszem jest za free upalac można chyba ze jakas miła spacerowiczka z pieskiem chodzi i zadzwoni na policje ze ktoś hałasuje i szaleje to przyjadą i w najlepszym wypadku pogonią |
rejser F&F Sympatyk Fiat Seicento Płock | 2006-12-08 00:33:49 aha czyli toruń można sobie olać.....
w słomczynie chyba predzej sie załapac na upalanie w dniu kiedy organizują pojeżdżawki Bizer mi chodzi o trening zimowy wiec kurzu by nie było... [ wiadomość edytowana przez: rejser dnia 2006-12-08 00:34:27 ] |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-12-08 00:51:45 spróbuj olac toruń to cie ubije ![]() |
Blues_Elwood Seicento Toruń | 2006-12-08 18:58:16 To ze z Lubicza to nie znaczy ze z buta zchodziłem cały Toruń. Poprostu jestem ciekaw... |
![]() magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2006-12-09 18:49:32 ej? jakie olać? ![]() (...) Trzeba być lokalną patriotką i: a) powiedzieć że "tak, w Toruniu jest najlepiej" b) poprzeć Rejsa ![]() ![]() |
rejser F&F Sympatyk Fiat Seicento Płock | 2006-12-09 21:27:13 nie chce poligonu, tam jest beznadziejnie, chce pocwiczyc sobie na torze z prawdziwego zdazenia. a Z faktow wynika ze w słomczynie predzej potrenuje niz w toruniu "bo sie tor wam zniszy" < ![]() |
![]() magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2006-12-09 23:04:49 sam miałes okazje poniszczyć ten tor ![]() wtedy ponoć było fajnie ![]() oczywiście że lans jest powiedziec: "jeździłem po torze rc na którym śmigali mistrzowie Europy" ale moim zdaniem tak naprawdę nie ma większej różnicy między "prestiżowym torem" w Słomczynie a tym w Toruniu (pomijając warunki organizacyjne). Tak samo jak pomiędzy "nie wjechac do Słomczyna bo nie jest się w Rzemieślinku" a "nie wjechac do Torunia bo nie jest się w TKMie" ![]() trochę nie na temat ale fakt że o Słomczynie: Nie mam stamtąd miłych wspomnień. Jeśli ktoś tam był to widział że obiekt robi wrażenie. Do czasu, kiedy nie zda sobie sprawy "przyjechałam/-em tu żeby coś zobaczyć". I co wtedy? Problem. Bycie kibicem tam nie jest frajdą. (za wyjątkiem kwestii zwiedzania parku maszyn). W Słomczynie dają ci do dyspozycji 1,5metrowy wał usypany z ziemi, w odległości 50m od toru. I chociaż nie wiem jak bardzo byś się starał/-a to i tak nie jesteś w stanie zobaczyć całego przejazdu. No po prostu nie da rady. Chyba że masz plakietkę "vip" i zarezerwowane miejsce na trybunie ![]() ![]() ![]() No ale wiadomo że pojeżdżawka odbywa się na innych zasadach niż MERC. I powracając do tematu:
i proszę nie cytowac Pana Staszka, gdyż całkeim w porządku pilnowaczem jest ![]() |
![]() evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2006-12-09 23:43:47 a ja nie jestem zrzeszony w TKM i upalalem na RC w Toruniu swoim centem ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: evilone dnia 2006-12-09 23:45:31 ] |
![]() bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-12-10 00:09:49 toruń jerst bardziej techniczny niz słomczyn. w słomczynie predkosc jest wiejksza a w toruniu ciasniej i wiecej winkielków.
ja lubie poligon opanowałem sobie trasy jestem(byłem) tam czestym goscie czy to z racji treningów czy z racji testu sprzetu. mi sie te uliczki znudziły juz prawde mówiac a jazda po torze też nie sprawia już takiej frajdy jak kiedyś. starzeje sie ??????? ja chciałbym pojeździć po czymś dla mnie nowym, mniej wiecej w stylu poligonu ale o taki drugi teren cieżko wiec ciesze sie z tego ze do poligona mam rzut beretem. na dobrą sprawe jak na noc wypije ze 3 browary to rano obsikam poligon jak sie dobrze napręze ![]() |
rejser F&F Sympatyk Fiat Seicento Płock | 2006-12-10 19:35:30 poligon beznadziejny dlatego ze łatwo tam o wypadek, nigdy tam sie dobrze nie naucze jezdzic jesli pojade z Płocka bobem na kołach bo poprostu bede maksymalnie odpuszczał zeby czegos nie pogiąć, nie mowie ze na torze niczego nie popsuje, ale poprostu tam jest jakos szerzej, milej i bezpieczniej jak dla mnie poza tym na KJS w zakrety wjezdzałem jak dupa i chcialbym pocwiczyc zakrety na prawdziwym torze.
a czemu tak sie uparłem na słomczyn a nie torun ? bo o słomczynie to az głosno od organizowanych tam pojezdzawek... nie słyszałem zeby w toruniu cos takiego sie odbywało i dla mnie to bez sensu bo po to chyba jest tor zeby KAZDY mogł z niego skorzystac, powiedzą "ok wjedz ale zapłac" zapłace ale bez przesady ![]() |
![]() Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2006-12-11 00:12:09
i tu sie zgadzam absolutnie... ![]() zbudowali tor...na ktorym teraz rozgrywane sa dwie eliminacje MPRC...i koniec...nie liczac 1-2 KJS...i kilku pojezdzawek...pod warunkiem ze caly tor bedzie pokryty sniegiem... w tym przypadku slomczyn bije na glowe torun ![]() trza cos z tym zrobic panie "miszczu bizer"... |
![]() Seweryn13 Włocławek | 2006-12-11 18:27:25 Dobry wujek Seweryn ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Seweryn13 dnia 2006-12-11 18:29:23 ] |