Potrzebna książka sam naprawiam omega b po 94r w pdf

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest wstanie ktos pomóc?? W gre wchodzi tylko internet bo kupno i wysyłka do angli słono koszt.....

jeśli ktos posiada prosze o pomoc.A jesli juz sie znajcie pdf to postaram sie by moderator wstawił go do instrukcji.Pozdrawiam.

Posadam taką książke w pdf wejdz na irca to ci ja prześle jest po polsku jestam tam pod takim samym nickiem jak na forum

a mozna prosic na jakis upload ???.. plzz
np. uploading.com..
pozr

Za jakis czas Fabianoss wrzuci do mnie na serwerek i bedzie to ogolnie dostepne przez jakis czas

ftp://85.31.241.213:40001/
LOGIN I HASŁO : lob
Server będzie działał do czwartku !!!
jest tam ksiązka pt " Opel Omega - Sam naprawiam"
Oczywiście po polsku
Posiadam jeszcze schematy elektryczne do tego auta ale po niemiecku jak ktos by chciał to pisać na priv to prześle na emial.

[ wiadomość edytowana przez: Fabianoss dnia 2006-12-18 22:03:09 ]

z twoim ftp cos nie tak pod koniec pokazuje bład połąd, i to nie tylko umnie??

Cześć wszystkim,
jak jesteście zainteresowani książkami elektronicznymi do Omegi to macie tu L I N K do mojego serwera. Tam umieszczone jest kilka pozycja... Dostepne cały czas, bo to serwer prywatny.
Pozdrawiam...

Dzięki jak cos postarm sie odwdzięczyc.

Cytat:
2006-12-18 23:14:18, VAUXHALL1999 pisze:
z twoim ftp cos nie tak pod koniec pokazuje bład połąd, i to nie tylko umnie??

dziwne, a widze w logach ze kilka osob juz sciagnelo

[ wiadomość edytowana przez: szfagier dnia 2006-12-19 07:36:27 ]

Ja też zassałem bez problemu.

[ wiadomość edytowana przez: Grande dnia 2006-12-19 09:41:21 ]

Ksiazka OPEL OMEGA SAM NAPRAWIAM:
www.megaupload.com/?d=HV1VZGJD

Cytat:
dziwne, a widze w logach ze kilka osob juz sciagnelo [ wiadomość edytowana przez: szfagier dnia 2006-12-19 07:36:27 ]

miedzy innymi ja... za co baaaaedzo dzekuje

damianw choszi mi o ksiazke do omy a jest tam cala ale brakuje schematów elektrycznych chyba ze cos przeoczylem

[ wiadomość edytowana przez: Fabianoss dnia 2006-12-19 21:26:37 ]

Cytat:
2006-12-19 21:21:09, Fabianoss pisze:
damianw choszi mi o ksiazke do omy a jest tam cala ale brakuje schematów elektrycznych chyba ze cos przeoczylem [ wiadomość edytowana przez: Fabianoss dnia 2006-12-19 21:26:37 ]

Popatrz na moj post wyzej. Tam masz ksiazke ze schematami (stan skanu w skali 1:10 to 6)

Można też pobrać z FTP`ka Sam naprawiam, Kniga, oraz Tis 1/2 potem w razie potrzeby zamienie 1. część na 2

BocianOmega chodziło mi o omege A bo do omegi B mam książke

Omega A
rapidshare.com/files/6994833/Opel.Omega.rar

[ wiadomość edytowana przez: matadorRS dnia 2006-12-20 19:09:12 ]

Wszystko ładnie pięknie ale książke taką już mam tylko że brak w niej schematów elektrycznych a o to mi chodzi.

no i na dzien dzisiejszy zamykam serwerek Mam nadzieje ze wiekszosc osob pobrala