MotoNews.pl

KONIEC Z PASEM :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mam BARDZO SMUTNA WIADOMOSC

Z prac jakie sa czynione ostatnio na pasie widac ze cos sie tam zmienia. Jedna ze zmian jaka zostanie wprowadzona bedzie zaspawanie wjazdu z ktorego kozystaja wszyscy
Info takie pochodzi od dyrektora muzeum lotnictwa ktory jest wlascicielem pasa. Plany te z tego co wiem zostana zrealizowane w ciagu okolo miesiaca

Wiec kozystajcie ile mozecie bo zostanie niedlugo tylko ta zniszczona czesc.

ZOSTALO TYLKO OKOLO MIESCIACA !!!!!!!!!!!!!!

co bedzie dalej nikt nie wie. Szef klubu Rally Krakow rozmawial z wlascicielem pasa ale krutko i bez konkretnych efektow

.:: SYMPATYK KSK ::.

[ wiadomość edytowana przez: Cornholio dnia 2003-05-09 17:27:00 ]

Ja z tego co slyszalem(bodajrze od Kiśla z SR) to podobno ten właścieciel muzeum lotnictwa niema nic przeciwko naszym zlotom i bedzie wynajmywal lotnisko(mozliwe ze za kase) ale zagradza dlatego ze ludzie niszcza tam trawe jezdrzac tam autami po tych trawnikach.My napewno nie no ale duzo razy widzi sie jak tam jezdrza inni.
Niechce nikogo oskarzac ale np Kamikadze Driver i TGT czesto parkuje na trawniku przy rownoleglym.

kurde gupio mi sam tam zaparkowalem raz.. porawie sie
ale ten pas to oni chyba zlikwiduja calkiem czy co?

Tak podobno tak i wjazd chyba bedzie tylko przez muzeum lotnictwa za ich zgodą

Lotnisko jest wynajmowane koszt wynajmu 300 zl czy jakos tak

Cytat:
2003-05-09 18:04:56, Mefisto pisze:
Ja z tego co slyszalem(bodajrze od Kiśla z SR) to podobno ten właścieciel muzeum lotnictwa niema nic przeciwko naszym zlotom i bedzie wynajmywal lotnisko(mozliwe ze za kase) ale zagradza dlatego ze ludzie niszcza tam trawe jezdrzac tam autami po tych trawnikach.My napewno nie no ale duzo razy widzi sie jak tam jezdrza inni.
Niechce nikogo oskarzac ale np Kamikadze Driver i TGT czesto parkuje na trawniku przy rownoleglym.

Przeciwko zlotom to on troche ma bo sie wkurzal o smiecenie i zjezdzona trawe.
Mef a Kamikadze driver cale bylo tylko raz a TGT to tez tylko na tym ostatnim zlocie (13tego) stalo na trawie

Pozostaje czekac co to bedzie

I wlasnie na tym zlocie najwiecej byla wyjezdrzana trawa

o trawe sie klucicie no co wy
panowie spoko znajdzie sie inne miejsce (np zajezdnia mpk)

Temat zajezdni juz tyle razy tlumaczylem ze niebede go znoow omawial ale niemysl sliwka ze cos z tego wyjdzie.

zajezdnia troche mala a i pewnie niebiescy by sie dopieprzali

a o jakiej wy zajezdni mowicie ?

zajezdnia odpada jeśli tam pojawi sie więcej aut to niebiescy też sie pojawią ponieważ wszystko jest jak na tacy widoczne z ulicy

O to mientó=wa , konkretny lipton no ale coż postaramy sieę coś znależć dla siebie szkoda bo fajnie było .

Pozdroofka

Cytat:
2003-05-09 18:04:56, Mefisto pisze:

Facet jak nie chcesz nikogo oskarzac to NIE OSKARZAJ! Moim zdaniem to, co wlasnie napisales to typowe oskarzenie. Zachowuj sie jak dorosly czlowiek, co ? Dostalismy zaproszenie od SR. Zproponowali nam, zeby zaparkowac calym klubem tam, wiec zaparkowalismy i koniec dyskusji. Gdyby zaproponowali by parkowac gdzie indziej parkowalibysmy gdzie indziej. I zdarzylo sie to 1 raz, a nie jak Ty to sobie piszesz "czesto". Rozumiem ze jest Wam przykro z powodu tego co sie dzieje, mi tez, bo z pasem wiaze wiele milych wspomnien, ale takim oskarzaniem innych nie dajesz o sobie dobrego swiadectwa jako PREZES klubu.

Sorrki infik jesli cie to urazilo co napisalem.Osobiscie nic niemam do was ale wsumie to masz racje-organizowal to SR i on powinien dopilnowac tego chcoc wtedy jeszcze niebylo wiadomo ze o to im idzie.Jeszcze raz wielkie sorry jesli urazilem ciebie juz kogos z twojego grona

Oj Mefciu Mefciu nie zastanowiles sie ze to byla jednorazowa sytuacja i TGT rzeczywiscie zostalo tam przez glownych organizatorow ustawione