CarAudio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..chcialem sobie sprawic jakies radyjkno nowe bo w tej chwili tylko Panasonic stary kaseciak.. i rozmyslam nad JVC jakims. co macie? co polecacie? ..moze ktos ma barodziej rzobudowny audio.. nie znam sie na tym to zasiegam rady

ja mam JVC KD-S721R na CD i jestem bardzo zadowolony Wcześniej miałem tez JVC tylko że na kasetkę.

Jakbym wiedział jak fotke zamieścic to bym zamieścił ale nie wiem jak to nie zamieszcze

ja mam sony CDX-C7850R (model z cd) i nie jestem do konca zadowolony, cd potrafi czasem przeskoczyc, nie czyta wielu plyt cd-r, orginalne radio lepiej odbieralo sygnal...i jeszcze jedno, slyszalem ze sony robi kiepskie wzmacniacze w nizszych modelach.

Moje typy: Pioneer,Alpine,JVC
Sony raczej odradzam

Powodzenia przy zakupach

mój model niestety nie czyta płytek wielokrotnego nagrywania (CD-RW) ale po za tym jestem bardzo happy

no slyszalem ze z SOny to cienko.. najlepiej wypada JVC z etgo co mi wiadomo.. sam chcialbym na teraz KD-LH7R.. ..ale nie mam kasy i sie skonczy na S821R pewnie. ale tez dobre radyjko. ...mam tylko jeden problem. heh..
gadalem jakis czas temu z ojcem dziewczyny bio ons obie skad zalatwil Panasonica gratis.. jenego z tych nowszych.. nie zadna wyzsza polka.. no ale gratis ..a ze mi bardzo sie chcialo na CD radyjko to go podpytalem czy by nie zalatwil drugiego gratis ...no i teraz konflikt interesow. chce JVC..

Co do dźwięku, to nie mam rewelacji, bo steruje wszystkim Pioneer CD DEH-2330R, ale nie ma przynajmniej problemów z CD-R i CD-RW. Natomiast podziwiam tych ludz, którzy zmieścili mi w drzwiach 16" Blaupunkta. Fenomen. Jak oni to robili, to nie wiem, ale że są to jestem pewien

dżizuuu... ile ty musiales kasy wydac na to auto

Wydałem na niego tyle, że już na pewno go nie sprzedam - raczej zajeżdżę na śmierć (lub oddam młodszemu bratu)

..nom. ja si eprzygotowuje na 'po wakacyjne' zakupy. jesli nie bedzie mnie stac na kupno hyundaia z 2000 to kupie taki jak ty masz.. i tez do roboty. ale u mnie zmienie z zewn. tylko grill, szybki, moze nadkola (chce kola 17), .. a bardizej mi zalezy na zaweiszeniu i silniku. reszta z czasem.. a chce pokazac tym wszystkim gląbom w bmw i audi jak smkauje gorycz porazki z 'koreancem'

Pomysł niezły - a jak cos wiesz o modyfikacji silnika, to wyślij

..tzn. dla mnie to zadna wieksza filozofia.. masz kase placisz wymagasz i masz.. zobacz At-Tuning ..tam w przykladach sa takie hyundaie jak ty masz 2. jeden ma zrobione GT a drugi Turbo. chcialem zmienic tłoki na kute i zrobic turbo tylko nie wiem jeszcze ktore, do tergo jasna sprawa sportowe sprzeglo.. tylko nie wiem czy skrzynia wytrzyma.

Co do audio przylanczam sie do pozytywnych opini o JVC

Mi ukradli radio a później odkupiłem je na Wolumenie za 100 zł.
Tylko nie zdąrzyłem załorzyć bo włamali mi się do domu i je ukradli.