[prawie kjs] WMK 17.XII.2006 - wrazenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie bylo tematu jako takiego przed zawodami, to pozwolilem sobie zalozyc po zawodach.
Czekam na zdjecia i filmy. Jak macie to prosze tu wklejac.
I czasy moze ktos zna?

Nie znam wynikow, nie znam czasow.

Sprzedam wozek widlowy...

Potem opisze wrazenia, tylko dojde do siebie.

michał ty masz pecha strasznego
ja dziekuje radasowi za pozyczenie mi furki
ja byłem 6 radas 10 bąki szły jak cholera, ale boków ładnych też było troszku.
rejser i cycek też fajowo ładzianą chodzili tylko kurde albo taryfki albo czasami przesadzali i też bączki były straaaasszne

po tej całek zabawie był super oes w którym wygrał.......
radas ja byłem 2 a ariel piotrowski 3
radziu dostal wazpona a ja dyplomy za 6 i za 2 miejsce.

była też szybka reanimacja podwieszenia skrzyni biegów w bobie w specjalistycznym warsztacie na podnosniku bo nie wchodziła ani 1 ani 3 a to przez odkręconą poprzeczke skrzyni biegów.
ogólnie zabawa fajowa, jak na jazde nieswoim sprzetem to mylse ze nie było źle.

aha i te opony co dostaliście to sprawdźcie czy są oki bo nie dam se palca uciać ze są bez guzów albo bez gwoździków

majkel, PRZEPRASZAM

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-12-17 19:49:15 ]

ja sie ciesze, ze uno nie startuje... moje zerowe doswiadczenie zaowocowaloby dachem.. nie stac mnie na rajdowanie...

Cytat:
2006-12-17 19:43:37, bizer_trikolor pisze:
michał ty masz pecha strasznego

to nie pech, tylko błąd kierowcy. No bo co więcej? - nie mam usprawiedliwienia. >>bo mnie przód nie wyciągnął<<
Ma to ktoś na filmie?

Radass, gratuluje! Coraz lepiej Ci idzie, tak trzymaj. Powiedz mi tylko, widzisz coś ze swojego miejsca? bo pozycje za kierownicą masz jak w focusie wrc
Bizerowi nie gratuluje bo to juz nudne
Dominiku i Arku, trzymać emocje na wodzy to i mniej bączków będziecie kręcić
Mileś brawo za odwagę, tylko trochę mniejsze ciśnienie a będzie Ci się lepiej jeździc.

Dziękuję miłym szatniarzom za numerek 17

Troszkę zdjęć z mojego aparatu (któremu ktoś przyj*bał i się nie przyznał i teraz nie działa mi wyświetlacz: ):
klik
(zdjęcia znikną z tego adresu gdzieś za tydzień i będą na mojej stronie)

Cytat:
Bizerowi nie gratuluje bo to juz nudne

dlatego sprzedałem boba

ma czym tak skrzywiles tylną os?

aha, chciałem się pochwalić:

dziś zapiąłem boka samochodem przednionapędowym (tak! przednionapędowym, tak!) na odcinku* 50 km (tak, 50 km, tak) jadąc cały czas na lekkiej kontrze.
Niech mi ktoś powie że przedni napęd jest nudny to umrę na śmiech gardłowy i będę straszył po śmierci!

Wizner (że tak powiem), masz jakieś filmiki? Majkel? Halo?

NDS poprostu pieknie bokiem musiałes ciąć, a zanim dojechałes to opony ile razy wymieniałeś ?? szkoda ze ja polazłem z tamtego miejsca pare minet wcześniej bo byś miał przynajmniej pamiątke z tragedi !!
Zdjęć mam mało bo jak pisalem wcześniej aparatu nie miałem ale porobilem kilka z aparatu radassa(nie pisać ze złej jkości bo przy niektórych jakaś zla czarownica swoją mocą je popsuła ) wcześniej świety oddał w me ręce kamerton cyfrowy i porobiłem troszki materiału wiec powinien jakiegoś kliperrrrsa skleić.
No rajd mi sie podobał nawet kilka fotek z moim ryjem widziałem wiec fajnie
Nawet jjak pan BIZER upier....dzielił mnie błotkiem po sam daszek mojej "CIFAM" czapki było spoko pamiątka świetna i skrzywienie psychiczne do końca zycia . Kurtałka wyprana i sie suszy
Bizerka czarownica wklej Dziennik pilota jak znajdziesz czas
W drodze powrotnej mielismy mały OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃ I ŚWIATŁA ZGASŁY , ALE PO MAŁEJ AKCJI RATOWNICZEJ RUSZYLIŚMY W DALSZA DROGE

WMK mało ale zawsze cuś

[ wiadomość edytowana przez: LUKASSmajkel dnia 2006-12-18 10:48:35 ]

Uff. dzięki wszystkim za gratki, bizerowi za pilotowanie i krzyczenie " jeden!!! " Rambo brzydalu paskudny dzieki za porypane akcje, towarzystwo, i obsłóge naszego sprzętu "mega audio" który umilał wszystkim czas przed i po rajdzie . sprzęt (w sensie bobsztyl) w koncu zapitala, zapina boki, w koncu "prawie" nie chlapie olejem na wszystkie strony no i na super OES juz go troche wyczułem , furius serwis był dobry (bizer fotencje prosze jak bob na podnosniku wisi ) no i akcja ze swiatłami na koniec ale Rambo poswiecił, ja obtasmowałem i jest git hehe
WIELKI PLUS dla ORGANIZATORÓW !!! - dobra organizacja, porządek (każdy wiedział kiedy jego kolej czego brakuje np na MM), pomiar fotocelą - gites i same trasy tez oceniam bdb- czasem ślisko, czasem trzyba beton.
po prostu

a tu złapałem Miles'a ładniutki...

no i cyce też dawali ostro tą ładzianką!!! super długasne pełne boki, gratki chopy za efektowna jazdę
jeszcze jedna pochwała dla organizatorów - cena wpisowego
tak trzymac!!
NDS-szkoda fury twojej ale tu sie pospawa, to sie naciągnie i bedzie git!

[ wiadomość edytowana przez: Radass dnia 2006-12-18 12:42:45 ]

się pospawa albo sie wymieni... nauka kosztuje.

Arti, na krawężniku. Był sobie zakręt, było sobie błoto, zabrakło 2-3 m i tył by się zmieścił... a tak najpierw dobiło lewe tylne koło, zaraz potem lewe przednie, hop, pilot powiedzial "ojej" i pojechalismy dalej. Myślałem że felgi tylko się pokrzywiły, jedziemy, trzeba hamować a samochód stawia bokiem - czy jak to nazwać... dziwne uczucie.

Dziś już trochę ochłonąłem, zaraz jadę obejrzeć na spokojnie denata.

A co do samej imprezy, to coraz ciekawsze i wymagające trasy. Tak trzymać proszę państwa!

Cytat:
2006-12-18 12:35:44, Radass pisze:
no i cyce też dawali ostro tą ładzianką!!! [ wiadomość edytowana przez: Radass dnia 2006-12-18 12:42:45 ]

No to juz mamy komplet, dwa cyce*

*czytaj: biust

zonk Michała wyglądał... fssss... zabolało nas ale jego pewnie jeszcze bardziej, więc stoop użalaniom kibica.

z niedziałaniem aparatu raczej nie mam nic wspólnego gdyż jeśli już miałam go w ręku to doświadczał ciepła i szacunku

gratulacje dla Radassa i pozdro dla jego brawurowej jazdy oraz czapeczki Bronx
podziękowania dla Rambunia za godne reprezentowanie typowo męskiej postawy Dziennik wkleję jak Bizer wróci z pracy.
yy chciałam jeszcze dodać że boki sprzętem marki Łada wywarły na niektórych spore wrażenie obaj kierowcy dobrze się spisali, myślałam że będzie słabiej a tu takie zaskoczenie

wydawało mi się że to będzie jedyny rajd na którym Bizer pojawi się i nie będzie startował. nie udało się brawa za silną wolę

No tak BIZER obiecuje, ze nie bedzie jeździł i odbierał nagrodów innym i jakos nie moze dotrzymac słowa
Jak zobaczył tor i jednego malca to mu sie włączył mechanizm jazdno-upalający i koniec musiał
To sie nazywa uzaleznienie (jak nie zapnie paru bokuw to nie zaśnie)
Nie wiem jak wy ale ja widziałe że jak wleciał do Włocławka to miał kask na głowie
To pewnie jak RADASS kask ubiera do kolacji

bezpieczniej jest w kasku...

Dobry wujek Seweryn dziękuję za liczne przybycie i proszę o kilka cierpkich słów konstruktywnej krytyki.Wszystko po to , aby na następnym WMK było jeszcze fajniej,jeszcze więcej zabawy i żebyśmy mogli w końcu podnieść wpisowe. Aha , byłbym zapomniał - i żebyście do tego mogli jeszcze pomyśleć, że to wszystko dla was.

nie róbcie tylko innych przeliczników tak ejst dobrze

pozdrawiam wszystkich których objechaliśmy z radasem bez przelicznika bo i tacy byli .
czy da sie tu umiescić wyniki jakieś

jafoteczki juz zrzuciłem na komputer i jest ich.... ło boze niestety sporo niewyraznych i kiepskich jak zawsze ale ze 3 mozna wybrac niestety foty sa z opoznieniem bo byłem odciety przez pewien czas od cywilizacji jakwrzucą sie na serwer to wkleje linkora albo sprawdzajcie u mnie na stronce

a oto i fotki!

Ogladac oceniac jak ktos chce ful rozmiar jakiejs to pisac mam nadzieje ze beda sie podobac... niestety z pewnym opoznieniem ale sa

Vyzn-R fotki WYPAS!!! w życiu nie miałem tyle fotek z mojego boba
Bizerro dobrze gada no i nie podnoście wpisowego