Czy warto to kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na stronie allegro jest taka Omcia B i tak pytanie do kogoś z wawy żeby to jakoś obejrzał i do Mariosomegos żeby wycenił koszty części naprawa to już sam sobie zmontuje malowanie też sam i ewentualna wymiana Automata na manuala. Nie mogę się do gościa do dzwonić.

[ wiadomość edytowana przez: seweryn80 dnia 2006-12-22 13:08:05 ]

Witam !
Z tego co orientuje się w cenach to nie opłaci się jej robić, na pewno nie za tą cenę kupna.
A gość jeszcze pisze że na parkingu mu dupneli... a przyłożyłem przy prędkości 60km/h w golfa któremu nagle zachciało się skręcać no i nie miałem tak wielkiego spustoszenia jak to niby draśnięcie na parkingu
pozdro

HAhah a poduszki nie odpaliły bo już ich nie ma po poprzedniej kraksie są śliczne nówka zaślepki

uszkodzona troche maska

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1891766

ta sama kasa no i kombi he he

nie warto!!!

Tubka pasty tempo i będzie jak nówka salonówka

A tak poważnie to odpuść sobie, bo to szrot. Ta Fominowa o niebo lepsza

Seweryn, jak się masz do niego dodzwonić,skoro to jakiś ... (patrz opis uszkodzeń: ortografia )

To pewnie ktoś z wózkiem z zakupami w niego wjechał na tym parkingu, ale to musiała to być jakaś naprawdę Big Mama, a wózek raczej z Makro.

Jeżeli koszt pracy przy naprawie wyniósłby 0zł to warto, inaczej nie.

Do dzwoniłem się cena 6000 chłodnica poszła. A jeśli błędy ktoś popełnia to znaczy, że już jakiś nie wiem, kto, brutal nie stać mnie na nową c 3.2 cholera, dzięki wiesz co ta z Niemiec nie ma sekwencji i jest do opłat to naprawdę ta sama cena a robocizna tej wyniesie mnie około 1000 zł. A dostawcze nie jeżdżą po parkingu

Cytat:
2006-12-22 23:10:37, seweryn80 pisze:
Do dzwoniłem się cena 6000 chłodnica poszła. A jeśli błędy ktoś popełnia to znaczy, że już jakiś nie wiem, kto, brutal nie stać mnie na nową c 3.2 cholera, dzięki wiesz co ta z Niemiec nie ma sekwencji i jest do opłat to naprawdę ta sama cena a robocizna tej wyniesie mnie około 1000 zł. A dostawcze nie jeżdżą po parkingu

ta z niemiec jest jak wiadomo po szkopie,i w ciemno jest o niebo lepsza, opłaty to małe piwo , tu masz trupa zażynanego przez jakiegoś wieśniaka co polskiego nie zna, ponadto ona jest zdrowo rozj.. a nie puknięta, w takim aucie potem tylko same problemy ...
nie sugeruj sie tym gazem .....
ta omega jest warta max 3000 pln
wiadomo że gość szuka jelenia,
robert za 11 kupił całą kombi czarny met v6 sport z 98 roku z grudnia
więc sam sobie odpowiedz czy 6 za ten szrot to dobra cena

Cytat:
2006-12-22 23:10:37, seweryn80 pisze:
... brutal nie stać mnie na nową c 3.2 cholera, dzięki wiesz co ta z Niemiec nie ma sekwencji i jest do opłat to naprawdę ta sama cena a robocizna tej wyniesie mnie około 1000 zł. A dostawcze nie jeżdżą po parkingu

ja nic nie mowielm czy Ciebie stac czy nie ,zycze Ci tego aby Ciebie bylo stac na jeszcze lepsza od mojej,

poprostu fajnie to ujal .

seweryn80 mogę ci moją za 8tyś sprzedać , jeżdżącą

reszta w profilu...

ok daje sobie spokój skrzynia uwalona chłodnica, nie warto fakt. szukam dalej okazji a może swoją będe jedźił.