| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-05-06 19:25:27 Panowie po dzisiejszych upałach dochodze do wniosku że potrzebuje takiego wynalazku.... Nie wiecie gdzie w Warszawie można takie cudo kupić i zamonotwać?
Ile to kosztuje ? Bardzo mi to potrzebne... szkoda ze klimatyzacja taka droga |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-05-06 21:13:17 Panpowie mam pytanie jak szyberdach wplywa na bryle auta, slyszalem ze dach przejmuje duza czesc obciazen przy szybkiej jezdzie czy ja sobie wytne w nim dzire 84x46 cm to nie wplynie to na zachownaie bezpieczenstwa i zachowanie samochodu ? |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2003-05-06 21:15:17 Wrzuć na przeglądarkę klubową hasło "szyberdach".
Była tam jakaś zawatość cenowa. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-05-06 21:30:57 |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2003-05-06 21:36:12 Gdybym bym był bogaty.....didu...didu..diduu....... ............daa... .
|
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-05-06 21:37:10 Jaki moze byc maksymalny rozmiar Szyberdachu zeby zmiescil sie pomiedzy wzmocnieniami dachu ????
Bo moze kupie sobie jakis malo uzywany tylko musi miec odpowiednia wielkosc ? jak to mozna sprawdzic bez zrywania podsufikit bo ch... wie jak to potem zalozyc |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2003-05-06 21:53:50 Typowe szyberdachy, czy to uchylne, czy rozsuwane do tyłu mają mniej więcej stały wymiar otworu zasadniczego. |
malyzk daewoo espero 1.8 cd ... celestynow | 2003-05-25 00:13:40 Zakładałem szyberdacy ok. 1,5 roku zawodowo.
Co do wielkiści zgodzę się z Piotrem. Wzmocnienia dachu w wiekszości są w lini słupka środkowego. Polecam szyber firmy FARMONT lub VEBASTO. Przy używanych zwróć uwagę na uszczelkę czy nie jest wygnieciona ( ale na to taż jest rada) i sposób wykończenia (połączenia z podsufitką) wewnątrz samochodu bo to bardzo wpływa na estetykę. W espero nie zakładałem ale patrząc po jego podsufitce poszukaj takiego który ją "przygniata" i tylko w opcji ma mozliwość jej wywinięcia na wewn. rant szybru (mimo że taki wygląda najefektywniej) |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-05-25 17:59:36 Baaaardzo się zdziwiłem kiedy znajomy mię uświadomił, że to nieprawda,iż,że fabrycznie monci siem abo klimę abo szyber...faktycznie w wielu "wypasionych" wózkach szyber i kilma są nierozerwalnie związane!!...ponoć to idealny zestaw z uwagi na warunki wentylacyi, drogi oddechowe,suszenie powietrza itp, itd...Gdziesik miał ów znajomy elaborat o tem na uczonym piśmie...ale go znaleźć nie potrafił. Niemniej zdecydowanie twierdzi, że najlepsza opcyja to taka: SZYBERDASZEK+KLIMA |