Angel Eyes i Blue Rear MK4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcąc troche upiększyć swojego Essiego zacząłem szukać lamp. I znalazłem na angielskim ebay'u oto takie lampy:

Angel Eyes

Blue Rear Lights

Zastanawia mnie troche cena, szczególnie za te przednie lampy z ringami. Podejrzewam, że nie jest to fabryczny produkt, tylko tzw. "handmade". Po 1. opłaca się kupować takie "oczy anioła"? Czy, to nie są zwykłe lampy z włożonymi kółeczkami? Ile kosztuje przesyłka z UK? A co do tych tylnich, widział ktoś takie na żywo? Nie wiem czy dobrze widze, one są schodki czy gładkie? Z góry dziękuje za odp...

P.S Pisze odrazu, zanim ktoś zacznie się nabijać, że są okropne, wyglądają jak od ciągnika, etc. Bardzo mi sie podobają tego typu lampy, ale niestety do Mk4 cięzko o tego typu akcesoria.

przód to samoróbka.. zresztą tak jest napisane, tył mam u siebie firmy ULTRA ale białe i są ok, dobrze wykonane i dobrej jakości,

zajrzalem w Twoj profil (piotr_RST)... autko wypasione,jestem pelen podziwu !! rewelacyjnie wyglada!! calosc zrobiona ze smakiem, cos pieknego... pozdrawiam !!

Pexu - jak masz odłozone 12 tys. to możesz odkupić ten super samochodzik KLIK

jaka by wyszła cena z dostawa powiedzmy do krk tych niebieskich lampek na tył??
piotr ile przesyłka do polski?

Trzeba pogadać z RumJankiem... On pracuje w UK, może bo coś więcej wiedzial...

P.S Tak słyszałem...

Te tylne są gładkie i mk4 miało tylko gładkie a schodki do mk3 też bym kupił nawet nie fabryczne, kolor idealnie pasujący do mojego esa.

Ja bym sobie kupił takie jak ma Arek w swoim Turbo, białe ULTER'a bo te niebieskie troche przypałowe...

Cytat:
2006-12-26 09:39:11, MaRio-sKaTe pisze:
Pexu - jak masz odłozone 12 tys. to możesz odkupić ten super samochodzik KLIK

powiem Ci ze gdybym mial, zasadzil bym sie na to cudenko

przesyłka około 18 funtów...

No to wyjdzie prawie tyle samo co za same lampy...