Co jest za szit wogole

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to chwilowy watek zaraz go wywale jak mi cos ktos powie. dostalem od normlanie znajomych z listy gg linki, a ze nie odpalalem dlugo to klikalem we wszystkie po kolei. no i chyba jakis wirus zaropialy. teraz chyba jako ze ode mnie cos poszlo do kogos a ja pisze do kogos to on nic nie widzi. resetowalem kompa juz 100 razy i nic. spotkal sie ktos z tym?? czyli juz tylko format pomoze??

do mnie też poszło pełno linków zaciekawiło mnie to ze mateusz c wysłał mi ponad 10 linków w jednym momencie( ta sama sekunda)
wiec nie otwierałem.. na moje oko to wir

Cytat:
2006-12-26 22:40:36, goorek pisze:
to chwilowy watek zaraz go wywale jak mi cos ktos powie. dostalem od normlanie znajomych z listy gg linki, a ze nie odpalalem dlugo to klikalem we wszystkie po kolei. no i chyba jakis wirus zaropialy. teraz chyba jako ze ode mnie cos poszlo do kogos a ja pisze do kogos to on nic nie widzi. resetowalem kompa juz 100 razy i nic. spotkal sie ktos z tym?? czyli juz tylko format pomoze??

heh było juz o tym za 10 godzinci zniosą bana z gg za spamowanie

Same shit here nie klikać olewać Z tym że u mnie firefox okazał się mądrzejszy jakiś i wyjebał sie zanim otworzył linka i nie mam żadnych skutków ubocznych.

A może to zasługa niezłomnego Kerio Personal Firewall ??

tez mam firefoxa i u mnie nic nie pomoglo. a to ci mam bana. fajno fajno. nie mam kerio nic takiego.

nie, nie przejmujcie sie, stary motyw jutro juz bedzie gg smigac normalnie, nie panikujcie i nic nie robcie, samo przejdzie

potwierdzam to wir
u mnie tez mądra mozilla poradziła sobie linki typu
www.jjsaqvlsb.info

to wiry

zainstalujcie sobie tlena..skorka gadugadowa i po problemie

Cytat:
2006-12-26 23:12:10, Koniu pisze:
zainstalujcie sobie tlena..skorka gadugadowa i po problemie

a co ci to da skoro to ty klikasz na linka który przychodzi od znajomych albo od numerów zaczynających sie od 18.....

potwierdzam, tlen nic nie daje w takim wypadku shit tez przychodzi

Cytat:
2006-12-26 23:24:42, 3zeR_MDS pisze:
potwierdzam, tlen nic nie daje w takim wypadku shit tez przychodzi

aha, to przepraszam za błedne informacje;

oczywiście da sie ustawić (przynajmniej w moim wypadku mam konnekta) żeby wiadomości od ludzi spoza listy w ogóle do mnie nie docierały ale co to da skoro nawet od osob z moich znajomych dostaje jedyne co można zrobić to po prostu nie klikać na te linkacze

Kerio i heyah banana

też to miałem , teraz jeszcze mozna dostać linka www.google.pl jak wejdziesz bedzie to samo co z tym
PS. Teraz Twoje gadu może rozesłać te linki do osób z listy , daj opis zeby nie otwierali linków od Ciebie

ja już od jakiegoś czasu zawsze pytam czy ta osoba mi coś słała, najlepsze wyjście

Cytat:
2006-12-26 23:46:54, LOBUZ88 pisze:
też to miałem , teraz jeszcze mozna dostać linka www.google.pl jak wejdziesz bedzie to samo co z tym PS. Teraz Twoje gadu może rozesłać te linki do osób z listy , daj opis zeby nie otwierali linków od Ciebie

jak klikasz w www.google.pl to masz google... a tam raczej zadnego wirusa nie ma

Cytat:
2006-12-27 00:36:22, Vyzn-R pisze:
jak klikasz w www.google.pl to masz google... a tam raczej zadnego wirusa nie ma

taaaaak

www.google.pl

piter_s1 tu zrobiles walka na gg sie tak nie da;D

Cytat:
2006-12-27 00:43:33, Maliniak pisze:
piter_s1 tu zrobiles walka na gg sie tak nie da;D

ojjj... da się da się
kwestia umiejętności

Ten wirus to jest w javascripcie. Ma coś ciekawego na końcu:

if (navigator.appName=="Netscape")
  {
      document.location="frx.html";
  } 

Także, jak widać, twórca pomyślał o użytkownikach netscapea i zrobił przekierowanie. Skoro działa pod netscapem, to też i pod firefoxem, bo to ten sam engine(chyba).