MotoNews.pl

Głośniki firmy Sinuslive co sądzicie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad wymianą głośników z przodu
Widziałem i słyszałem już głośniki kilku znanych firm (Alpine, Hertz, HELIX i inne z niższych półek) Słyszałem również od różnych osób że głośniki Sinuslive taki model KLIK są godne polecenia co sądzicie o takim zestawie ?? pytam bo nigdy nie było mi dane usłyszeć głośników tej firmy i nie wiem czego mógłbym sie spodziewać??

Ja kiedys sluchalem tych glosnikow i jeszcze 13-stek i powiem ze sa kiepskie. To juz nie te sinuslive ktore kiedys produkowali. Popatrz na ta zwrotnice dodawana do zestawu - tylko na tweeter. Lepiej dolozyc juz te kilka zl i kupic zestaw Helixa za 299zl - to juz gra normalnie.
Pozdrawiam
Kamyk

Bo to jest moim zdaniem troszke pójście po kosztach przez firme sinuslive, jesli zerkniecie w oferte zobaczycie że ten zestaw, to tak naprawde para midbasów i para gwizdków tyle że sprzedawane razem.

Zwrotnica 2 drożna kosztuje ponad 100, 3 drożna 130, a to co dodaja do tego zestawu to poprostu kondensatorek w puszce.

Ogólnie głosniki za głebokie do forda, więc troche daremna polemika, ale ten zestaw to jest poprostu tańsza opcja, i nie ma sie co spodziewać cudów