Szukam pracy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam pracy mam dość upodlania ludzi w swojej instytucji jakbyscie cos wiedzieli to prosze o info. Branza : Telekomunikacja

Jakiesz szczegóły napisz - sama branża, to za mało.
Ew. c.v na maila.

Cytat:
2007-01-05 17:51:56, misiekwwa pisze:
Szukam pracy mam dość upodlania ludzi w swojej instytucji jakbyscie cos wiedzieli to prosze o info. Branza : Telekomunikacja

"najbliższa praca jest w Anglii"

Cytat:
mam dość upodlania ludzi w swojej instytucji

Nie jestem z Towojej branży misiekwwa, ale słyszałem co nieco na ten temat.

Do ASO skody na ul.Gruchacza potrzebny jest elektryk bo wlasnie jeden juz odchodzi za tydzien. Jak by ktos byl chetny to prosze skladac podania do kierownika servisu

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2007-01-06 10:53:42 ]

Cytat:

wiem cos o tym tam gdzie pracuje jest podobnie chociaz nie moge mowic o upadlaniu ale nierownomiernym podziale obowiazkow nieadekwatnym do zajmowanego stanowiska i poborow...(jestem kierowca-magazynierem a zarabiam o wiele mniej od samego magazyniera)
pozdrawiam i powodzenia

Cytat:

Jeśli jesteś naprawdę dobry w tym co robisz to załóż własną działalność, w tym segmencie jest jeszcze sporo miejsca na rynku, a że technologia ciągle się rozwija więc masz pole do popisu.