MotoNews.pl

[S] pare czesci 126p i nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
. 2 opony pirelli P7 165/55R13 5mm bierznika (boki podciete od gleby) ale naprawde duzo bierznika na srodku za 100zł

4. kiera z mojego malarka mała z odsadzeniem ( mozna zrobic klakson) -50zł

6. Alu felgi RIAL 6Jx13" et33 proste mało spotykany wzor, rocznik 86 (mozna uznac ze klasyki) 250zł komplet

do kazdej przesyłki nalezy doliczyc 20zł za paczke i wpałate całej kwoty na konto

paczka jest wysyłana kurierem i jest na nastepny dzien , no i jest ubezpieczona.

[ wiadomość edytowana przez: jozekrj dnia 2007-01-18 10:54:06 ]

akumulator i zimowki Sprzedane!!!

jakieś zdjęcia obrotka??

beda wieczorem

stan naprawde bdb

zaklepuję tą kierę

wstępnie klepię to
7. komplet opon ContiEcoConatact 195/60R14 5mm bierznika- 100zł

prosze o więcej info o stanie, może jakieś fotki dodatkowe, ile przesyłeczka?? i czy komplet 4 sztuki ?

kupuję tą kierownice jak coś to gg 6717705

a obrotek nadal aktualny? na 2 cyl ? klepie wstepnie tylko czekam na foto

tak nadal aktualny

obiecane zdjecia

obrotek kupiony

o teraz k...tak sie załatwie sprawy no ładnie nie ma to jak k...sprzedać obrotek który był wcześniej zaklepany, no chyba że jeżeli sie nie pisze że sie go klepie bo chce sie zobaczyć zdjęcia, a nie po to chciałem zdjęcia ogladać by mi ktoś tu go kupywał niezła popeline odpier,,,,,,

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-01-10 16:49:04 ]
[ powód edycji: cichutko nie szczekać na siebie ]

nie bulwersuj sie bo mogłes napisac ze rezerwujesz

ja nie jestem jasnowidzem i nie musze wiedziec ze proszac o zdjecia rezerwujesz go

a pomyśl logidznie, żeby cos kupić warto zobaczyć jak wygląda wiec czekałem za zdjęciami czyli byłem zainteresowany ale widać ludzie lecą sobie w ... i mają to w ...

dla mnie logicznie zachował sie Rejser

byl zaiteresowany i zaklepał i czekał na zdjecia

up