| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ostry87 126p '87 i '93, Esco ... Kraków | 2007-01-03 12:46:46 Sprawa wygląda tak że zeszłej zimy miałem zimówki tylko z tyłu w tym roku dokupiłem 2 sztuki i brat jak wyjechałemm na sylwestra założył mi je na wszystkie koła dzisiaj sobie jade na uczelnie pierwsza osiedlówka i bączek Sobie myśle spoko dobrze że na pustej drodze. Na alejach gość mi zajechał droge i tu zonk jade jak po lodzie. Niestety mam wszędzie tylko dębice Frigo i się zastanawiam czy nie założyć na przód Navigatorka (na 4 sztukach jeżdże przez pozostałą część roku). Przeglądając test w Auto Świecie Dębica Frigo 2 okazuje się beznadziejne na miasto więc może tak samo jest z Frigo 1 ?? Bo przy tej pogodzie cholera wie jakie opony |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2007-01-03 13:00:21
nie wiem jak wy jeździcie ale miałem debice s30 jako pierwsza w zyciu zimówke i byłem bardzo zadowolony , teraz w aucie na codzień jeżdze na debicach directional i uważam że spisują się bardzo dobrze , może troche wyobraźni przy jeżdżeniu by sie przydało bo żadna zimówka jak po torach nie będzie prowadziła |
Ostry87 126p '87 i '93, Esco ... Kraków | 2007-01-03 16:21:14 Postanowiłem pojechać na plac na Czyżyny i zobaczyć jak to się prowadzi i kurcze normalnie. Podejżewam po prostu, że syf był na drodze (a troszku za ostro ruszyłem z miejsca podejżewam). No niestety ale do 12-stek nic innego się już nie dostanie trzeba zacząć myśleć o 13-stkach na lato ![]() |