MotoNews.pl

Jeep Cherokee czy warto kupić ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce kupić terenówke Jeep Cherokee chciałbym poznac opinie na temat tego autka , w szczegolnosci byłbym wdzięczny za wiadomosci od użytkowmików tego modelu , bądz byłych posiadaczy .
Ogólnie interesuje mnie jak sie autko sprawuje ,oraz o jego ewentualnych wadach , bądz zaletach.

generalnie nie warto. to opinia szczera. nie jest to tania zabawka. ceny czesci do aut z usa potrafia byc porazajace. niemniej jednak auto daje mnostwo frajdy i prawie zawsze daje sobie rade w terenie. chyba ze zakopiesz sie po uszy w gownie dla portfela to nie jest dobra inwestycja. jezeli ponad kase cenisz zabawe i nie beda denerwowaly cie mankamenty typu trzeszczenie badz pukanie to polecam.

serdeczne dzieki za odpoiedz , juz także prywatnie konsultowałem się z kilkoma osobami które są obyte w temacie i zdecydowałem sie na kupno mitsubishi L200

a ja jezdze w pracy L200 i w porownaniu do cheeroke jest o wiele gorszy w terenie,mimo blokady mostu ze wzgledu na przeswit miedzy osiami!stanowczo za duzy!
cheeroke wcale nie jest tkai drogi w utrzymaniu...to juzn ie te czasy...
prywatnie mam cheeroke i na prawde gorąco polecam jeepa!

ps. aha mi nic nie trzeszczy a samochod smiga po ostrym terenie
a najgorsza sprawa to chyba autoryzowany servis 3 diamentow.To zlodzieje i nieroby....mowie o servisie w krakowie