MotoNews.pl
1 Silnik w S-coupe GT turbo (170470/89) - PT

Silnik w S-coupe GT turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie moj silnik najprawdopodobniej nadaje sie do wymiany i tu mam pytanie od czego podejdzie czy silnik z accent 1.5 12V bedzie sie nadawal? Czy moze poszukac juz lepiej 1.6 16V ? Pytanie czy do tych silnikow podejdzie osprzet od turbo? A moze pokusic sie nad 2.0 16V wiem ze na pewno do 1.6 i 2.0 bede musial dorabiac kolektor wydechowy pod turbo. Piszcie co wiecie bede wdzieczny za wszelkie sugestie!

Podstawowe pytanie dlaczego nadaje się do wymiany??

Masz speca na miejscu - zróbcie spocik, obgadajcie sprawe i napiszcze co uradziliscie
Pozdrawiam.
Misio

Cytat:
2007-01-03 17:44:21, doman1001 pisze:
Podstawowe pytanie dlaczego nadaje się do wymiany??

Klepia zawory, gdy postoi w korku potrafi puscic niebieskiego baka, okropnie ucieka z miarki olej Moze turbo nadaja sie juz do regeneracji? Nie mam pojecia juz. Dzis jestem padniety bo caly dzien robilem uklad chlodzenia bo byl przestrasznie zaniedbany i zapchany!

Nie panikuj!!! Spokojnie Zawory się reguluje a co do turbinki to musiałbym ją obejrzeć i podotykać

To moze jutro po poludniu podskocze do ciebie i sie spotkamy i pogadamy

czy to nie jest twoj nowy nabytek
przypadkiem daniello ??

www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2083226

Tak nowy nabytek Jestem bardzo zadowolony ze spotkania z Doman`em Wiem juz co mam robic i na jakie wstepne koszty sie szykowac Nawet wiem jaka przeszlosc mialo autko. Silniczek zostaje ale trzeba przy nim porobic pare rzeczy Pozyjemy zobaczmy jak to bedzie.