Rozpórka do esperaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaraz pewnie mnie ktos wysle do wyszukiwarki ale tam juz byłem i nic nie znalazłem Chodzi mi dokładnie o rozpórke zakładana na mocowania wachaczy tzw. rozpórke dolna Jesli ktos p[rzerabuiał temat to prosiłbym o jakies info lub foto Pozdrawiam

Cytat:
2006-12-30 09:48:53, JaChomik pisze:
Zaraz pewnie mnie ktos wysle do wyszukiwarki ale tam juz byłem i nic nie znalazłem Chodzi mi dokładnie o rozpórke zakładana na mocowania wachaczy tzw. rozpórke dolna Jesli ktos p[rzerabuiał temat to prosiłbym o jakies info lub foto Pozdrawiam

Nikt Ciem nie wyśle do wyszukiwarki .. bo z tego co kojarzem nikt z Klubu nie bawił się w takie cuś przy epseraczku...

Cienżko bendzie o ścisłe praktycznie wskazówki tudzież inne wymiary ...

Dodam jeszcze jedno pytanie Czy ktoś sie może orientuje czy sa dostepne blachy i gumy do stabilizatora te które sie przykręca do karoserii tylko nie takie orginalne ale sztywniejsze. Chodzi mi o poprawe sztywności pracy stabilizatora

Jak miałem espero to troche kminiłem z rozpórką, dolna jest dosc prosto wykonać. Poszukaj w necie zdięc dolnj rozpórki z kadetta, najlepiej wejdz na strone www.ktk.prv.pl tam kiedys był fotki tych rozpórek i dobry opis.

Co do blach nie wiem ale gumy powinny byc dostępny lub mozna dorobić na zamówienie z poliuretanu.

Jesli chcesz poprawic prace stabilizatora to możesz pomysleć nad przeszczepieniem całego drązka stabilizatora z któregoś z opli gsi, one maja grubsze i zarazem sztywniejsze a pasują do espero.

Górna rozpórke posiadasz??

Cytat:
2007-01-05 18:46:29, JaChomik pisze:
Dodam jeszcze jedno pytanie Czy ktoś sie może orientuje czy sa dostepne blachy i gumy do stabilizatora te które sie przykręca do karoserii tylko nie takie orginalne ale sztywniejsze. Chodzi mi o poprawe sztywności pracy stabilizatora

sa cena to 40zł szt

A masz jaieś namiary na toto??