Jaki silniczek krokowy i gdzien on wogule jest??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie. Mam Forda z 1993 roku. z silnikiem 1.4 i tutaj pytanko jeżeli podam tylko te dane sprzedawca ściągnie mi odpowiedni silniczek krokowy? A i jescze jedno gdzie moge go wogule znaleść? Bo chcę zpisać jego dane a nie wiem gdzie on jest.

POczekam na wasze odpowiedzi

UP

ten silnik krokowy to inaczej pompa paliwa znajduje sie w zbiorniku paliwa badz obok niego zobacz sobie na allegro jak wyglada

a co do kupna to dane z dowodu rejestracyjnego powinny mu wystarczyc

Cytat:
2007-01-07 03:31:00, biegal-82 pisze:
ten silnik krokowy to inaczej pompa paliwa znajduje sie w zbiorniku paliwa badz obok niego zobacz sobie na allegro jak wyglada

[ wiadomość edytowana przez: Biedrona dnia 2007-01-07 08:45:55 ]

Cytat:
2007-01-07 03:31:00, biegal-82 pisze:
ten silnik krokowy to inaczej pompa paliwa

Cytat:
2007-01-06 11:00:59, pawel2344 pisze:
Właśnie. Mam Forda z 1993 roku. z silnikiem 1.4 i tutaj pytanko jeżeli podam tylko te dane sprzedawca ściągnie mi odpowiedni silniczek krokowy? A i jescze jedno gdzie moge go wogule znaleść? Bo chcę zpisać jego dane a nie wiem gdzie on jest.

Zdejmij filtr powietrza. Silniczek będzie z tyłu obudowy wtrysku. Takie coś wyglądające jak siłownik z przewodami elektr.

A nr teo silniczka to 91SF 9N825 AA

Cytat:

Boże jaka bzdura..... czytasz i nie grzmisz

Czemu mam grzmieć ? Dlaczego bzdury ? Nie znam sie poprostu i nie moge sie wypowiedziec dlatego sie was pytam . A co do tegonumeru to pewny jesteś?

Cytat:
2007-01-07 11:28:27, pawel2344 pisze:
[...] A co do tegonumeru to pewny jesteś?

Chłopie, Wilk ci to napisał, bardziej pewnym być nie można

A no jak tak to ju wszystko jasne Dzięki za pomoc

Cytat:
2007-01-07 11:28:27, pawel2344 pisze:
Czemu mam grzmieć ? Dlaczego bzdury ?

zeby bylo jasne, nie chodzilo o Ciebie