MotoNews.pl
10 Zakup na Allegro? (170909/0) - PT

Zakup na Allegro?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, chciałem się poradzic , czy opłaca sie kupić na Allegro końcówki drążka, również pod względem jakośći , w sklepie to koszt ok. 59 za szt.

Tytuł strony

I

Tytuł strony

Cytat:
2007-01-06 21:28:59, maru71 pisze:
witam, chciałem się poradzic , czy opłaca sie kupić na Allegro końcówki drążka, również pod względem jakośći , w sklepie to koszt ok. 59 za szt. Tytuł strony I Tytuł strony

w pierwszym linku masz końcówkę ze sklepu z częściami Daewoo KIMOTO

o drugim napiszę, że jest pewnym sprzedawcą na allegro.
Końcówki drążków są każde dobre, aby nie oryginalne, które pukają na nierównościach mimo braku luzów.

drugi link, który został podany pokazuje aukcję sprzedawcy XXXX, który na niej wystawia pytany przedmiot. Maru71, tą edycję postu robię specjalnie dla Ciebie.

[ wiadomość edytowana przez: DENWER dnia 2007-01-07 14:07:25 ]

DENWER nie jestem pewnym sprzedawcą na allegro, tylko prosiłem na forum o porade, może ktoś kupował coś takiego. Poniewaz w serwisie Deaewoo, powiedzieli mi ok. 80 zł za szt. to chyba jest jakaś różnica!

Cytat:
2007-01-07 10:15:10, maru71 pisze:
DENWER nie jestem pewnym sprzedawcą na allegro, tylko prosiłem na forum o porade ....

No przeciez nikt nie pisze, ze to ty jestes tylko uzytkownik z allegro sprzedający okaurat te koncowki jest pewnym sprzedawca. A co do pytania jesli lubisz wywalac pieniadze w ASO to prosze bardzo, ja bym bral te po 24 ,-

W Intercarsie koszt nowej made in Delphi to kosmiczna cena 27.43

Jest sens płacić za wysyłkę, tym bardziej że poczta ostatnio szwankuje i jeszcze ceny podniosła

Cytat:
2007-01-07 11:59:20, krzychu_ch pisze:
W Intercarsie koszt nowej made in Delphi to kosmiczna cena 27.43 .......
Jest sens płacić za wysyłkę, tym bardziej że poczta ostatnio szwankuje i jeszcze ceny podniosła

Krzysiu...nie każdy ma "dojście" do InterCars ale na pewno rację masz co do poczty KRADNĄ na potęgę !! ...przesyłka Priorytet potrafi iść 14 dni ..o ile wogóle dojdzie...ogólnie KATASTROFA

Wystarczy się rozejrzeć poza ASO ...na pewno da się kupić sprawniej niż z alledrogo (normalny sklep czy inksza hurtowania( a koszt w sumie będzie porównywalny - u nas w detalu taka końcóweczka to koszt 35zł ...no i normalna odpowiedzialność handlowa w razie reklamacji (chociaż akurat KIMOTO to naprawdę pewna firma )

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-01-07 13:30:47 ]

Cytat:
na pewno rację masz co do poczty KRADNĄ na potęgę !! ...przesyłka Priorytet potrafi iść 14 dni ..o ile wogóle dojdzie...ogólnie KATASTROFA

bo to sie nie wysyla wartosciowych rzeczy bez ubezpieczenia a tak do 60zl to luzik... 66,50zl tyle mozna wyciagnac z kazdej wysanej paczuszki... jesli juz ja gwizdna...

a co od czasu dostarczania... u mnie rekord to 13 dni... z TG go Chorzowa... paczka miala po doreczeniu pieczatki gdanska i lodzi jesli sie teraz nie myle... )) a co, se podrozowala

Cytat:
2007-01-07 13:46:56, ETomek_GT pisze:
...paczka miala po doreczeniu pieczatki gdanska i lodzi jesli sie teraz nie myle...

paczka - wędrowniczka

E TAM.... 2 tygodnie,3 tygodnie pikuś. Jakiś czas temu mówili w radiu o pewnej przesyłce.......... Droga tej przesyłki to jakiś 1 kilometr. Urząd Gminy przesłał życzenia z okazji zawarcia związku małżeńskiego nowożeńcom. Wszystko cacy,tylko urząd wysłał liścik w 1979 roku.Dotarł w 2006. A wy narzekacie na 2 tygodnie

ostatnio z ciekawosci spytalem tez na poczcie ile idzie paczka do australii... a wiec priorytecik ok 3 tygodnie... a bez priorytetu... czyli w tym wypadku cale cos 5 zl czy jakos tak mniej... 3 miesiace

ale badz co badz najtansi nadal sa...

wracajac do meritum..w zyciu nie zaplacilem za koncowke wiecej jak 35zl..a wymieniam regularnie co rok lub co 20tysi i kupuje gdzie popadnie np na kotsisa..zwyczajnie po tym przebiegu na warszawskich drogach juz slychac stukanie i czuc luzy