Książki z serii: SAM NAPRAWIAM SAMOCHÓD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem niedawno na targach książki w PKiN gdzie rozmawiałem z przedstawicielami wydawnictwa WKL i dowiedziałem się iż już niedługo ukaże się kolejna książka z serii "SAM NAPRAWIAM SAMOCHÓD" o Espero!!! ...już się nie mogę doczekać...

Wydawnictwa Komunikacji i Łączności

Oczywiście kupimy, choć poziom tych książek jest bardzo różny. Mam w domu dwi: Opel Kadett i NEXIA. Pierwsza jest bardzo dobra chyba tłumaczona po jakimś niemieckim autorze, natomiast ta do NEXII to nasz krajowy produkt - co tu dużo mówić beznadziejny (sklejka katalogu części, kwałków naszej serwisówki i własnych wypocin autora) - cieżko coś z niej wynieść.

pzdr

To trzeba będzie zrobić zrzutkę na tą książkę i zescanować ją do Worda, tak by można było później wyszukiwać słowa, po w acrobacie niestety trzeba latać prawie po omacku

Niedługo??...a co to znaczyć??...jak widzę na stronie WKŁ ni ma Esperaczka w zapowiedziach , a to może znaczyć dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas oczekiwania...jeśli wogóle

Tak dłuuuuuuugiiiiii, że książka będzie nosić tytuł "Tylko kadzidło pomoże, czyli jak utrzymać przy życiu samochód z XX wieku na przykładzie Espero"

Po co taka książka - nasze dyliżanse są niezniszczalne i się nie psują

zapowiadaja ja od ok 2 lat !!!!!!!!!!!

A zapowiadali kiedykolwiek? Chociaż... im auto starsze, tym potrzeba istnienia takiej książki wzrasta.

Cytat:
2003-05-29 13:36:12, piotrek_nowakowski pisze:
A zapowiadali kiedykolwiek? Chociaż... im auto starsze, tym potrzeba istnienia takiej książki wzrasta.

W naszym przypadku nie. Espero im starsze tym lepsze, tak jak wino