Popełniłem coś ....... takiego :

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie zakupiłem sobie takową machinkę :
Czarne jeździdło

Mogłeś powiedzieć, że chcesz Sonatę, sprzedałbym ci swoją

Ładne autko

Twoja ma za mały silnik i nie jest w kolorze czarnym .
Od jutra zacznę sprawdzać, jak to się zachowuje w użytkowaniu .

WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piękna młodsza siostrzyczka
Śliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam.
Misio

Ech, jak to się mówi? Stara miłość nie rdzewieje? Hehe...
Ale chyba powinniśmy strzelić klubowego focha za to że się nie ujawniłeś z takimi planami
Na zdjęciach auto wygląda świetnie, jak nowe.
A tak przy okazji: 2 tygodnie temu miałem okazję poszaleć inną maszyną ze stajni Hyundaia z tym motorkiem Dźwięk mnie oczarował, mimo, że to tylko (i aż) V6 a nie V8, V10 czy V12
Super, gratulacje, czekam na okazję do przejażdżki

gratki hehe i znowu w audio trzeba zainwestować

Cytat:
2007-01-22 02:29:14, MacTB pisze:
Ech, jak to się mówi? Stara miłość nie rdzewieje? Hehe... Ale chyba powinniśmy strzelić klubowego focha za to że się nie ujawniłeś z takimi planami Na zdjęciach auto wygląda świetnie, jak nowe.

Planów, to ja żadnych nie miałem, przypadkowo w sobotę wieczorem sprzedałem H200 i musiałem coś kupić żeby w poniedziałek do pracy jechać . Autko naprawdę świetne, coraz bardziej zaczyna mi się podobać . Na żywo wygląda tak samo jak na zdjęciach

Speed - audio zabrałem z H 200, teraz znów będzie męczarnia z montażem . Jakoś to przeboleję

v6
ale itak najlepsze sa lusterka
przypadkowo

Bardzo mi się Tomku podoba Teraz jeszcze ciemna szybka i gangsterka pełną gębą hyhyhyh. Gratuluję zakupu
Pozdro

No tak, ciemne szybki to podstawa w ciemnej "lymuzynie" Do tego jeszcze jakieś słusznych wymiarów chromowane felgi i lans na całego

Bolls opijemy ta Twoja maszyne w Suchej mi sie bardzo podoba, widac,ze zadbane autko..... ciemne szybki, aluski noi mafia

Jak tak mówicie, to jadę kupić gruby, złoty łańcuch i będę jeździł z zimnym łokciem

nie zapomnij ogolić sie na łysko i załozyć ciemne okulary

Fajna, namawiałem tate aby sprzedał Gezta i kupił Sonate .Kupiona z Allegro ??Prawda. Taka sama była na Allegro
PIEKNA

no gratuluje zakupu autko prezętuje się jak z bajki i oby tak ci się sprawowało a tak na marginesie to widze że ktoś się lubuje w automaciku , miłej jazdy i prostych dróg pozdro

no no...komfortowe wozidełko - prezentuje się jak nówka sztuka nieśmigana... wypasik - gratuluje

Tak zgadza się , na allegro znalazłem ofertę.
Automacik jest miodzio , jazda dużo mniej męcząca. Jak narazie zrobiłem niecałe 300km i miłe zaskoczenie. Spalanie na niezłym poziomie. W trasie niecałe 8L/100km .

Obejrzałam sobie zdjęcia, nie no ja wymiękam....
Normalnie sąsiad jak bedziesz przejeżdzał to zawsze trąb koło mnie,żeby na ulicy wiedzieli,że Cię znam.
Poza tym to teraz to pewnie zaczniesz w gajerach do pracy śmigać,bo wieszak na zapasowe koszule już za zagłówkiem zamontowany

A tak serio to robi takie wrażenie ze mozna sie posikac coca-colą

Cytat:
Jak tak mówicie, to jadę kupić gruby, złoty łańcuch i będę jeździł z zimnym łokciem

a za pare latek zmienisz furę Za parę lat