Brak prądu w gniezdzie głównego przekaznika mk3:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kolega ma essa
rok 84 gaznik 1.3
i ma taki problem :
Kontrolki od deski rozdzielczej nie świecą sie,ale podswietlanie zegarów i pokręteł dziala ........Sa tylko swiatła postojowe brak swiateł mijania i autko nie odpala ale rozrusznik kreci swiatła trylne sa ale stopów nie ma hmm troche dziwna sytuacja bo czasmi esskowi sie odwidzi i hula jak burza(WSZYSTKO WRACA DO NORMY ale to czasami dodam ze stał nieodpalany ze 3 miechy, a i nie swieci sie kontrolka od gazu i elektro zawór sie nie otwiera przy przekręcaniu kluczyka.Szukalismy na forum ale niestety nic nie naprowadilo nas na trop moze wy drodzy klubowicze pomożecie pozdrawiam .

[/LIST]

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_87 dnia 2007-01-12 10:23:20 ]

zasniedziałę styki
tylko gdzie

hmmm no wklasnie moze ktos ma inne pomysły albo spotkal sie z takim przypadkiem((

Czy te auto ma autoalarm?

Być może pod skrzynka bezpieczników naleciało jakiegoś szajsu i robi zware np. mokry liść

[ wiadomość edytowana przez: Brodzia dnia 2007-01-10 15:07:57 ]

witam autko nie ma autoalarmu

Ja założyłem ale efekt zwarcia objawił się w takowy sposób że po zamknięciu drzwi zapala się prawa strona ,kierunkowskazy, i świecą się nonstop i podświetlanie tablicy i óżne inne cuda! Więc alarm odpada. Stawiam na zware w skrzynce lub jakiś przekażnik.

Przypomniało mi się takie coś. Sprawdź mase silnika i zero skrzynki bezpieczników.

[ wiadomość edytowana przez: Brodzia dnia 2007-01-10 20:21:18 ]