MotoNews.pl
12Przedni spoiler OBRSO (171128/0) - PT

Przedni spoiler OBRSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zna ktoś wymiary przedniego spoilera jaki był montowany w PF 125p przygotowywanych przez OBRSO do rajdów ?? Z góry dziękuje i pozdrawiam bing17.

A to rajdówki miały spilery??

Dokładnie nie wiem czy były to OBRSO ale były Fiaty z takim spoilerem podobnym jaki miała Łada VFTS.

Bing a masz może zdjęcie takowego spojlera? Ja jak żyję jeszcze nie widziałem czegoś takiego we Fiacie. Jakieś eksperymentalne wersje napędzane silnikiem 1800, 2000, czy 3200 miały przedni spojler o takie Ci chodzi?

A może Tobie chodzi o taki spojler co jest pod zderzakiem??
Taki spojler jak ma Krupek??
Pozdro!

Wik

Zapewne chodzi o coś takiego:

Pewnie mu chodzi o te spoilery które były w wyscigowych kantach. Jak dobrze pamiętam zdjęcia takich fiatów były na stronie fsoautoklubu. Te przednie spoilery były bardzo podobne do tych "tuningowych" które miał np. czeczun w swoim czerwonym fiacie.
pozdr

MAD_DOGG właśnie coś takiego miałemna myśli

cos takiego??

Spoko fiacik Ja bym tylko zlikwidował tę elektrownię i założył tak jak OBR zakładał, a i tego badlooka też usunął
I fiacisz taki normalnie postrach szos by się zrobił
Generalnie bardzo ładne autko, niezły kolorek, fajne fele, ładnie zrobione poszerzenia, miodzio po prostu

a mnie sie wlasnie spojler w nim nie podoba,nie zgrywa sie z poszerzeniami. elektrownia mogla by zostac ale brewki - dramat
O ile pamietam tyl jest dosc mocno przerobiony i bardzo mi sie nie podoba,chyba ze pomylilem z innym kantem

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-01-09 16:13:11 ]

tył tego czerwonego kanta jest do bani... za to poszerzenia, koła i silnik dają mocno radę.
ja kupowałem pierwszą taką dokładkę wiele lat temu, od gościa, który sprzedawał je drogą wysyłkową.
Tak się składa, że ciągle mam do niego numer gg, oto on 2611931
zagadaj do kolesia, może jeszcze ma. Drugą kupowałem w kwietni albo maju tego roku - jeszcze miał =) Płaciłem z przesyłką 120 zyla. Troszkę dużo, bo za pierwsza płaciłem chyba 60.

Moze chodzi o taki spojler jak w tym drugim kancie ? Jest rajdowy i jest lekko podobny do VFTSowego

No właśnie o taki spoiler mi chodzi który pokazał Tical. Może źle napisałem z tym OBRSO, ale już wiadomo o co mi chodzi.