Fiat 126 ESV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FIAT 126 Eksperimental Safety Car

Pierwszy raz widzę na oczy coś takiego (troszkę zjechać stroną w dół). Ma ktoś jakieś informacje po polsku?

Niestety o Fiacie 126 ESV jest bardzo mało informacji, można by nawet powiedzieć, że nic nie ma, a szkoda bo prototyp bardzo fajny.

wyglada jak dodge charger bardzo fajny

Cichy, masz może większe?

Sylwetką przypomina Trabanta

No dobra - rozumiem, ze kobiety cos tam brzeczaly, ze niebezpieczny i dlatego zrobili nakldaki gumowe na przod i na boki. Ale za cholere nie jestem w stanie zrozumiec koniecznosci bycia tych nakladek przy tylnej szybie.

Dla mnie przód przypomina małego poldolota

Ogolnie fajny taki troche inny

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

Wydaje mi się, że przy szybie tylniej to nie nakładka tylko malowanie , bo ma za wąski słupek C.

Cytat:
wyglada jak dodge charger bardzo fajny
Sylwetką przypomina Trabanta

Co do wyglądu zdania są podzielone

a mnie to przy okazji szukania informacji na temat tego egzemplarza udało sie znaleźć takie coś:

COŚ

Cytat:
2008-03-12 14:21:15, Zuraw pisze:
No dobra - rozumiem, ze kobiety cos tam brzeczaly, ze niebezpieczny i dlatego zrobili nakldaki gumowe na przod i na boki. Ale za cholere nie jestem w stanie zrozumiec koniecznosci bycia tych nakladek przy tylnej szybie.

Pewnie domagały się też bezpiecznego seksu na tylnej klapie

Cytat:
2008-03-12 15:07:26, Gie pisze:
Dla mnie przód przypomina małego poldolota

Niegłupie skojarzenie - polonez prawdopodobnie wywodzi się z projektu trochę większego "pojazdu bezpiecznego":

I na dokładkę szkarada przypominająca trochę 132:

Cytat:
2008-03-12 12:48:10, ISO-lator pisze:
Cichy, masz może większe?

Niestety nie mam, to jedyne fotki jakie mi se udalo odszukac zwiazane z tym pojazdem

Cytat:
2008-03-12 15:07:31, Ostry87 pisze:
Wydaje mi się, że przy szybie tylniej to nie nakładka tylko malowanie , bo ma za wąski słupek C.

To chyba prawda... na tej fotce z profilu widać nawet fragment tylnej szyby.

pożygałem się