Help umarly kierunkowskazy, ogrzewanie, i wycieraczki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od kilku dni jak sie zaczely te "deszcze" to wylaczaja mi sie kierunkowskazy, wycieraczki i ogrzewanie(wogole nie chodzi). Nie wiem co to jest ale podejrzewam ze gdzies sie woda dostala i nie wiem zwarcie mi robi albo cos w tym stylu bo kurde nie dziala mi to i nie moge jezdzic bez kierunkow i wycieraczek. Wszystko pozostale dziala normalnie. Moze ktos wie co z tym zrobic jak to naprawic.

ja bym podejrzewał skrzynke bezpieczników, moze zawilgotniała...
bo te całkowicie rozne trzy obwody elektryczne spotykają sie w skrzynce tak wiec....

Też tak bym obstawiał, ta kochana skrzynka...

sprawdź może lekko nie łączyć kostki wtyków do bezpiecznika, bo raz tak miałem że jedna kosta wypadła i nie działało światło oraz pompka paliwa

styki w stacyjce

pozostaje jeszcze opcja dziwnego uszkodzenia zespolonego, choc ja obstawiam na skrzynke bezpieczników i to że jedno z napięć poprostu nie ma gdziś przejścia i powoduje własnie taki efekt

witam. wlasnie kilka dni temu mialem cos podobnego

U mnie akurat byla to skrzynka bezpiecznikow, a dokladnie zimny lut (chyba), polutowalem to co dziwnie wygladalo, zlozylem i dziala wszystko

U mnie włączały się dlugie światła ( przy wyjętych kluczykach ze stacyjki ) i obrotomierz szalał, przyczyna wilgoć w skrzynce bezpieczników :/