[s] mikuni z suzuki rf600

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

razem z kolektorem i blacha dolna, czyli ready do montazu. drugi gaznik jako zapas i na czesci.

cena na poczatek 120 zl, tyle daje Mrally

za 20 zl dodam filtr stozkowy do mycia.

kolor blachy nie jest rozowy tylko czarny juz

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-12-31 16:38:08 ]

napisz cos o tym gazniku. Jak osiagi na nim, spalanie, ustawienie, wolne obroty i ogolnie eksploatacja. Moze byc na PW

napisz jeszcze oprocz tego o co pytal przedmowca jaka jest srednica gardzieli
a moze interesowala by cie wymiana na jeden z moich kenhim ??

wolne obroty w granicach 1k
odpalal na zimnym i cieplym silniku. ssanie w tym gazniku brak, u mnie odrazu zalewalo , wiec gazem trza bylo lekko zastapic przy odpalaniu. spalanie ... raz jak mialem problemy z gasnieciem i wolne na 3 k to przejechalem 90 km na pelnym baku
ale ogolnie nie bylo zle, z 200-250 na pelnym szlo zrobic.
AUTO NIE PRZERYWALO ( nie sprawdzalem podczas dacha naszczescie, ale tez nie powinno ) na tym gazniku jechal lepiej niz na kazdym maluchowskim jaki mialem zalozony, w zasadzie porownywalnie do mojego ex z fiata 127 ( ten to akurat przerywal)
srednica gardzieli chyba 35 ale to bym musial jeszcze sprawdzic.
interesuje mnie jedynie gotowka, albo jakies gadzety typu porzadny dolot

edit:

sprawdzone :MIKUNI BDST 36 - czyli 36 srednica.

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-12-31 17:27:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-12-31 17:34:04 ]

Cytat:
2006-12-31 16:36:03, comar pisze:
razem z kolektorem i blacha dolna, czyli ready do montazu. drugi gaznik jako zapas i na czesci. cena na poczatek 120 zl, tyle daje Mrally za 20 zl dodam filtr stozkowy do mycia. kolor blachy nie jest rozowy tylko czarny juz [ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-12-31 16:38:08 ]

yyy chyba sie inaczej umawialismy??

lezy i czeka w piwnicy

moment,to znaczy sie co?? jest już moj czy licytacja jakaś sie tu prowadzi?

wpadaj i bierz , jest Twoj

z racji, ze Mrally dzis sie nie odezwal pomino ze bylem w tychach i bylismy umowieni Mikuni na sprzedaz. Zestaw Plug&Play, wystarczy wymienic szpilki w glowicy na krotsze. cena 120 zl , za 20 zl dodam filt powietrza stozkowy.

klepie do poludnia jutro.

moja wina a nie mrally bo ja to mialem odebrac tylko zanim doprosilem sie o jakis tel(na priv mi dalej nie odpisales) to mialem w srode sie kontaktowac bo jade w tamte strony. no ale jak maliniak juz klepnal to oka.

pzdr

ja zaraz dam znac bo to dla kumpla a on zaraz przyjedzie wiec jak by co to zaraz bedzie wiadomo wszystko ale byles pierwszy i jesli comar chce moze nadal z toba dobic targu i nie ma problemu . nie bede sie denerwowal na nic pozdro

odklepuje takze dalej wolny pozdro

MikeVti - no jeb... byles jedyna osoba do ktorej nie odpisalem na priv , a swego czasu bylo ich duzo. Przepraszam jakos mi sie przeoczylo, mogles jeszcze raz bic do mnie to juz bym na bank odpisal. Nr posylam na priva. Nawiasem dzownilem dzis do mrally, ale nie wiem czy ma dalej ten sam numer bo sie orange odzywal.

jak by jescze bylo aktualne to biore....

poslalem priva do MikeVti , czekam wciaz na odbior...

comar priv poszedl z odpowiedzia na twojego priva :d