Bebenek stacyjki mk5 do mk7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Czy da rade przełożyć bebenek stacyjki z mk5 do mk7?? Mam tanio do kupienia stacyjke z piatki i chciałbym to przerzucic! Dajcie znac!
Z góry dzieki!

bembenek pasuje tyle ze ty masz w kluczyku imobilajzer i musisz pozostac przy tym kluczyku ktory masz obecnie !!! lepiej bedzie jak naprawisz swoja stacujke ( bebenek wyciaga sie w nastepujacy sposob : przekrecasz stacyjke w pierwsza pozycje "jesli sie nie przekreca odpiac kostke elektryczna znajdujaca sie z tylu stacyjki !!! to ułatwi przekrecenie ! , nasrepnie wcisnac bolec znajdujacy sie z gory wkładu !! i pociagnac to wyjdzie !!! a znaprawa zapraszam 691-599-127

Za pozno bo moja stacyjka sie rozpadła w drobny mak Pozostaje mi tylko wymiana bebenka Imo si jakos zamontuje cos trzeba bedzie pokombinowac

no jak chcesz to kup obojetnie jaki wkład stacyjki od modelu 89 do 99 a ja ci go przerobie pod twoj klucz!! bo inaczej auta nie odpalisz!!!

Ja mialem podobny problem i przez pare dni poradzilem sobie tak ze nowy bebenek bez imo a stary z imo ... wiec nowy klucz wkladalem do stacyjnki stary przykladalem do imo i dopiero przekrecalem stacyjke... troche upierdliwe ale mozna bylo auto odpalic generalnie ciekawe rozwiazanie ale prosciej jest miec 1 klucz...