Psychologia i pedagogika - studenci i nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanko mam do Klubowiczy, którzy mają kontakt z psychologią (praca, szkoła, studenci itp.)
Potrzebuję, a w zasadzie moja siostra (w jej imieniu piszę), wszelkich informacji na temat....... SAMOBÓJSTW
Tak właśnie, dobrze przeczytaliście. Siostra studiuje resocjalizację i ma napisać pracę semestralną na taki właśnie temat.
Może ktoś się otarł (teoretycznie ) o takie przypadki np. na uczelni lub może ktoś pracuje w tym resorcie.
Będe wdzięczny za okazaną pomoc mojej siostrze.
Przyjmę wszelkie informacje: linki, ebooki, porady książek itp.
Piszcie na priva lub maila (w profilu).
Z góry dzięki i pozdrawiam

Może tam nie szukałem ale mają duże zbiory www.Korba.pl

sprawdziłem i jest coś co mogłoby Cię zainteresować na tej stronie którą Ci wcześniej podałem

Jaro331 serdecznie Ci dziękuje za wszystko !!
teraz już mogę osobiście bo wreszcie z pomocą Kolbera7 dostałam się do Klubu było śmiesznie...

a Twoja stronka jest rewelacyjna... sporo się przydało z tych materiałów

jeszcze raz SERDECZNIE dziękuje - Siostra Krzycha_ch

Ponownie (teraz osobiście) zwracam się o pomoc
te studia mnie wykończą
jeżeli ktoś ma w domku niżej wymienione książki i mógłby mi je pożyczyć lub sprzedać to prosiłabym o kontakt
jeżeli ktoś znalazłby treść tych książek na necie też byłabym wdzięczna... ja na nic takiego nie trafiłam a w bibliotece jest 5 książek "na krzyż" wiecznie wypożyczonych

oto one:
Filip Zimbardo "Psychologia i życie"
Zygmunt Wiatrowski "Podstawy pedagogiki pracy"
Stanisłam Kot "Historia wychowania"

Za wszelką pomoc i zaangażowanie z góry serdecznie dziękuje wszystkich Klubowiczom !!

żonka jest po pedagogice to looknę czy coś z tego mamy (na pewno nie Zimbardo)
MOże to Cię zadowoli allegro
Pozdrawiam
P.S. Mam tak jak pisałem psycholog w pracy ale już poszła do domciu, jak ją spotkam to o te samobójstwa zapytam

Cytat:
2005-12-01 14:06:36, czytom pisze:
P.S. Mam tak jak pisałem psycholog w pracy ale już poszła do domciu, jak ją spotkam to o te samobójstwa zapytam

dziękuje bardzo
a odnośnie samobójstw to praca już napisana
teraz czeka tylko na ocene Pani Profesor...

PONOWNIE PROSZE O POMOC...!! to dla mnie bardzo ważne...
Tymrazem poszukuję informacji na temat systemu karnego, więziennictwa i resocjalizacji w krajach Unii Europejskiej.
Najlepiej: Grecji, Litwy, Irlandii, Hiszpanii itd...

Basis Ty jesteś z podobnej branży może coś masz...

Z góry wszystkim bardzo dziękuje - będę usatysfakcjonowana również z podania mi tytułów książek w których na 100% znajde takie informacje...

Wystarczy mi również informacja dla TYLKO jednego państwa.
Nie potrzebuję opisu ogólnego dla Unii...

Pozdrawiam