MotoNews.pl
12[K] Chłodnica od Trucka na dwóch wentylach. (176288/0) - PT

[K] Chłodnica od Trucka na dwóch wentylach.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, stan dobry, cała, szczelna, z wentylatorami.

2x wentyle, 2x czujniki.

heh jeszcze 2 tygodnie temu mialem 2 szt... swoja droga powiem ci ze spokojnie moze byc 1 czujnikowa bo ten drugi czujnik sie raczej nigdy niezalaczy, a daje glowe ze zrobisz sobie go wlasnie z pstryka.

a w jakich wersjach trucka bywały takie chłodnice? 2 lub 1 czujnikowe, ale szerokie?

Cytat:
2007-02-24 21:23:04, PitGTR pisze:
Jak w temacie, stan dobry, cała, szczelna, z wentylatorami. 2x wentyle, 2x czujniki.

Ostatnio kupilem na Zeraniu za 160zl. Niestety tej nie sprzedam, ale podaje orientacyjne ceny - byly juz od 150. Moze warto byloby odwiedzic jakas okoliczna gielde?

dałbys rade kupic i wysłać mi?

ja jednoczujnikowe puszczalem po 100, 120 i 140 zl, zalezy jaki stan byl itp. sam wiatrak mozna dokupic za 20zl (tez miewalem). ostatnio poszly 3 szt, byc moze w wtorek znow cos bedzie.

Cytat:
2007-02-25 22:45:50, Pat_kdb pisze:
ja jednoczujnikowe puszczalem po 100, 120 i 140 zl, zalezy jaki stan byl itp. sam wiatrak mozna dokupic za 20zl (tez miewalem). ostatnio poszly 3 szt, byc moze w wtorek znow cos bedzie.

mi ostatnio wpadł w ręce wiatrak od primery 1,6- który połowę cieńszy od truckowego

Cytat:
2007-02-25 22:20:29, PitGTR pisze:
dałbys rade kupic i wysłać mi?

Jesli nie wyjade nigdzie na weekend to podjade i ci kupie jakas ludzka. Bo sa tez jakies padla ponizej 150 zeta, ale nei warto sobie nimi glowy zawracac... Za 200 byla taka, ze warto ja bylo przed przednim pasem zalozyc, zeby pokazywac - jak noweczka - ale chyba na lansie chlodni tak bardzo ci nie zalezy, co?

juz kolega jeden napisał mi na priv, ze ma taką chłodnice za 150zł.

Dostane fotki to wrzuce tutaj.

Cytat:
2007-02-24 21:23:04, PitGTR pisze:
Jak w temacie, stan dobry, cała, szczelna, z wentylatorami. 2x wentyle, 2x czujniki.

wentyle sobie zaadoptuj z nagrzewnicy z df-a

lepsze?

wejdą spokojnie dwa, mają po 2 prędkości, sa lekkie, i spokojnie dawają rade, a cena na szrocie, jakieś 10-20 zł szt.
Tylko trzeba porzeźbic w plastiku i powycinać co zbędne w ich obudowach.

rzeźba w gownie moim zdaniem, oryginalny wcale niejest taki znow ciezki. Kiedys tez probowalem to zrobic za porada artiego ale dalem sobie spokuj.

Moim zdaniem PIt to leń i zamiast sobie sam po szrotach 3miejskich poszukać z polski centralnej ściaga .
Ja u nas na uczniowskiej wychaczyłem jedna za 120zł z dwoma wentylami;] Hehe w naprawde dobrym stanie;]... Koszt wentylatora to 30zł jeśli chciałbys cos dodatkowo.....

LEŃ!!

nie len tylko sie lansuje na forum ze swapa robi

Simonowi nudzi sie przy kompie co?

Nie znalazłem ani na uczniowskiej, ani na 4 innych.

rejser: poprostu mnie sie w polonezie chłodnica jebła

co to?
www.allegro.pl/item169600056_polonez_caro_truck_chlodnica_kpl_.html

[ wiadomość edytowana przez: PitGTR dnia 2007-02-26 19:30:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: PitGTR dnia 2007-02-26 21:37:15 ]

calkiem dobra cena! pytanie czy nie dziurawa.

Powiedzcie czy to taka, jak trzeba?

si

nie aktualne.