MotoNews.pl

Poszukuje reflektora z kierunkiem LEWEGO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Pilnie poszukuje reflektora lewego razem z kierunkowskazem. Cena nowego (prawie 500zŁ) troche mnie odstrasza, a na allegro nie ma lamp od strony kierowcy. Kto wie gdzie takie cudo można dostać na Sląsku?

Pozdrawiam
Robert

Cytat:
2007-02-14 19:06:14, robertkaluza pisze:
Witam Pilnie poszukuje reflektora lewego razem z kierunkowskazem. Cena nowego (prawie 500zŁ) troche mnie odstrasza, a na allegro nie ma lamp od strony kierowcy. Kto wie gdzie takie cudo można dostać na Sląsku? Pozdrawiam Robert

sa napewno u typów co mają niby wszystkie czesci
ostatnio czegos szukałem typ miał L i P po 250zl
i poszukaj w wyszukiwarce temat 2 Espera na czesci czy cos takiego
allegro

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-02-14 19:16:42 ]

Cytat:
2007-02-14 19:06:14, robertkaluza pisze:
Witam Pilnie poszukuje reflektora lewego razem z kierunkowskazem. Cena nowego (prawie 500zŁ) troche mnie odstrasza, a na allegro nie ma lamp od strony kierowcy. Kto wie gdzie takie cudo można dostać na Sląsku? Pozdrawiam Robert

E tam ...zaraz ...500zł

Myślę, że za ok. 380zł brutto , jestem w stanie załatwić Ci nówkę lewy reflektor z elektryką ( 96179918 )

Tu masz nówkę,ale z ręczną regulacją.Przeróbka z ręcznej regulacji na elektryczną podobno jest banalna.
reflektor

Cytat:
2007-02-14 20:16:12, JaRabbit pisze:
Tu masz nówkę,ale z ręczną regulacją.Przeróbka z ręcznej regulacji na elektryczną podobno jest banalna. reflektor

a już myślałem że zarobię (przychylność Kolegi ) ...mało mi brakło a podał bym mu adres gdzie można kupić ten "elektryczny"

Se myślem że 210 to naprawdę dobra cena
Natomiast ...banalność przeróbki fcale nie jest taka banalna...oprócz silniczka trza jeszcze ten element do wnętrza reflektora mieć !....ciekawe skąd go wytrzaś ???

Cytat:
2007-02-14 19:33:57, bogdan1 pisze:
E tam ...zaraz ...500zł Myślę, że za ok. 380zł brutto , jestem w stanie załatwić Ci nówkę lewy reflektor z elektryką ( 96179918 )

No tak 380 ale do tego jeszcze dochodzi kierunkowskaz, bo jest osobno :/

A na allegro już prawie wszystkich ze śląska wypytałem - została tylko jedna osoba - czekam na odpowiedź

Pozdr.

Witam!

Powinienem mieć gdzieś w garażu lewy kierunkowskaz - lekko pęknięty - ale nie przeszkadza to(w sumie to wygląda jak rysa a nie peknięcie). Za halba moga oddać . Jakbyś był zinteresowany to daj znać to poszukam.
Do odbioru w Rudzie na Wirku.

Pozdrawiam

PS. Bedę dopiero w sobotę wieczorem

Cytat:

Witam! Powinienem mieć gdzieś w garażu lewy kierunkowskaz - lekko pęknięty

OK. jak nie znajde w weekend na giełdzie, to sie do Ciebie zgłosze

Czytałem w poprzednich wątkach o różnych typach reflektorów. te z oznaczeniem LH są dobre, a te z RH są od anglików?

Pozdrawiam
Robert

lh są dobre, rh - angielskie
ale tego oznaczenia chyba nie widac bez rozebrania reflektroa (tak ktos pisal)

Cytat:
2007-02-16 12:09:02, Robert_S pisze:
lh są dobre, rh - angielskie ale tego oznaczenia chyba nie widac bez rozebrania reflektroa (tak ktos pisal)

jest ono na tylnej stronie odblysnika - trzeba lampe rozebrac...

Lampy nie trzeba rozbierać - wystarczy wyjąć i zajrzeć głęboko w dziurę.
Mołczat' zboki

Ceny używanych okazały się chyba wzięte z kosmosu, więc kupiłem nowy w sklepie (w koncu i tak PZU sponsoruje ) . Akurat trafił się ostatni w hurtownii, bo sie zapodział na półce i nie byl w ofercie internetowej

Dzieki za pomoc

Pozdrawiam
Robert

Cytat:
2007-02-17 15:46:58, robertkaluza pisze:
Ceny używanych okazały się chyba wzięte z kosmosu, więc kupiłem nowy w sklepie (w koncu i tak PZU sponsoruje ) . Akurat trafił się ostatni w hurtownii, bo sie zapodział na półce i nie byl w ofercie internetowej Dzieki za pomoc Pozdrawiam Robert

Dziękujemy za konkretne info...szczególnie cena nam się podoba

Za używany chcieli ok. 300zł i niewiadomo, czy RH, czy LH, a nowy był za ok. 400 + kierunkowskaz + halogen. wyszło +/- 570zł, ale przynajmniej części są nowe i z elektryczną regulacją.

Pozdrawiam
Robert