Vinyle

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sądzicie o naklejkach na maske przednią chodzi mi o vinyle 80x100cm i skad można wziąsc emblemat znaczka mustanga

Możesz taką naklejkie, jaki i każdą inną, nawet wymyśloną przez Ciebie, zamówić tutaj NAKLEJKI

Vinyle najlepiej na allegro poszukać, tam tego jest dość trochę a jesli chodzi o znaczek to przeczytaj sobie ten wątek Znaczek
:]

łuhu ... powiało wsią jak dla mnie

a ja jestem za winylami
moze nie takimi na maske
ale na maske i boki odrazu
taki min 2 m
sam na wiosne pewnie takie cos załoze na nowy malik

Cytat:
2006-12-31 01:03:44, arekturbo pisze:
a ja jestem za winylami moze nie takimi na maske ale na maske i boki odrazu taki min 2 m sam na wiosne pewnie takie cos załoze na nowy malik

nie szkoda ci lakieru

podobno z lakierem nic sie nie bedzie dziac

ja mam założone vinyle i to spory czas nic się niedzieje ani z lakierem ani z vinylami

Cytat:
2007-01-10 16:26:36, szer pisze:
ja mam założone vinyle i to spory czas nic się niedzieje ani z lakierem ani z vinylami

groźnie wygląda

Cytat:

skad to wiesz?? sprawdzales?? co odkleiles vinyla i zobaczyles i znow przykleiles??

Cytat:
2007-01-10 16:28:14, VinCe pisze:
groźnie wygląda

hihi lepiej bym tego nei ujął

nooo!!! przepiekna robota z tymi winylami, dopełniają Tuningowy (celowo z duzej aby podkreslic to ze to naprawde wspaniala robota) zamysl i sa przedluzeniem pieknie, ze smakiem zestrojonego przodka tego Twego auta.

super robota tak trzymac!
a w dodatku profesjonalne wykonanie bo nic sie nie dzieje mimo ze cos jest zrobione, poprostu cos jest a jokoby niczego nie bylo a jest!

BUGZ tys to namieszał !!

Cytat:
2007-01-10 19:01:06, BUGZ pisze:
nooo!!! przepiekna robota z tymi winylami, dopełniają Tuningowy (celowo z duzej aby podkreslic to ze to naprawde wspaniala robota) zamysl i sa przedluzeniem pieknie, ze smakiem zestrojonego przodka tego Twego auta. super robota tak trzymac! a w dodatku profesjonalne wykonanie bo nic sie nie dzieje mimo ze cos jest zrobione, poprostu cos jest a jokoby niczego nie bylo a jest!

O tyle nic nie wspomniałeś

Cytat:
2007-01-10 16:28:14, VinCe pisze:
groźnie wygląda

to sie nazywa WyCzEsAnY lAnS kurde gdzie mozna takie bajera zderzaki dostac? ladnie sie komponuja z brewkami.

Cytat:
2007-01-10 19:12:30, Wojo pisze:
O tyle nic nie wspomniałeś

przyjdzie i na to czas...

narazie słów znalezc nie moge

a ja sie zastanawiam po co jest w zderzaku z przodu taka wnęka!?? czyżby na koleiny??wtedy można autko zglebić na maxa tak ze sie polozy na asfalcie!!

To poczekam aż znajdziesz, bo sam się narażać nie chcę Taki cichy doping A co se bede wrogów robił

jak jest poprawnie

brewki czy powieki ?????