Wzmacniacz DU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wzmacniacz Oplaca sie za ta kase? gosc jest z mojego miasta i sobie bym go odebral.

nie wiem jakie sa ceny wzmacniaczy wiec nie wiem na ile cena jest nizsza od markowej konkurencji..powiem tylko jako posiadacz radia DU ze jesli moje radio (wcale nie podstawowy model..ze zmieniarka) jest reprezentatywnym przedstawicielem jakosci audio tej firmy to...daj sobie spokoj

ja mam radio pioneer deh2800 i nie potrzebuje duzej mocy i dlatego zastanawiam sie nad tym zakupem ale skoro mowisz ze to g....wno jest to nie ma chyba sensu

Cytat:
2007-01-20 14:31:56, pablo_ns pisze:
ja mam radio pioneer deh2800 i nie potrzebuje duzej mocy i dlatego zastanawiam sie nad tym zakupem ale skoro mowisz ze to g....wno jest to nie ma chyba sensu

ja nie mowie ze gowno..nie jestem audiofilem..ale moim zdaniem wzmacniacz kupuje sie po to zeby cos wyraznie poprawic..a ten pionek chyba bez problemu ci ciagnie...reasumujac chodzi mi o to ze byc moze to bledne przekonanie ale wydaje mi sie ze jak juz cos poprawiac to poprawiac a tak to wprawdzie kupisz tanio ale efekt tez moze byc "tani"

Przecie skoro gościu jest z Twojego miasta to chyba możesz jechać na sprawdzenie jak to gra.
Albo się dogadaj z kolem żeby Ci dał 5 dni gwarancji rozruchowej na sprawdzenie sprzętu

gadalem i gosc powiedzial ze zadnej gw mi nie da a po 2 nie mam czasu podlaczac tego w tym tyg

za 160zl ... wzmak wydaje sie byc odpowiedni za te pieniadze i półke z tylu by pociagnal mysle ladnie... zalezy jaki ma zakres regulacji i jaka charakterystyke. sprobowac mozna.

moje radio ma 1 wyjście przedwzmacniacza typu RCA to podlaczy taki wzmacniacz ja chcialem podlaczyc pod 4 glosniki ten wzmacniacz

tak, jak masz jedno 2-chinchowe wyjscie to go podlaczysz.

no mam na 2 chinchowe