Bis 126 do zdjęć poszukiwany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje w celu zrobienia kilku zdjęć seryjnego lub bez widocznych zmian Bisa kolor nie ważny najważniejsze żeby z 5 metrów wyglądał na zadbanego bez wyraźnych oznak rdzewienia
Najlepiej z krakowa lub okolic
Ze względów oczywistych bis kazy odpada

edit: Elegant w super stanie też by się przydał i najlepiej nie czerwony

[ wiadomość edytowana przez: korozja dnia 2007-01-10 15:19:27 ]

na stronke potrzebujesz ? jakis nowy artykulik o historii ?

rajdówki nie chcesz

wątpie żeby chciał rajdówke

a mój to prawie seria poza tym mam jeszcze drugiego hehe ale on nawet z kilometran odległości nie wygląda na zaszanowanego hehe

jak do fotek to nie musi byc super zadbany fotke mozna wyretuszowac

Cytat:
2007-01-10 15:04:35, korozja pisze:
Poszukuje w celu zrobienia kilku zdjęć seryjnego lub bez widocznych zmian Bisa kolor nie ważny najważniejsze żeby z 5 metrów wyglądał na zadbanego bez wyraźnych oznak rdzewienia Najlepiej z krakowa lub okolic Ze względów oczywistych bis kazy odpada edit: Elegant w super stanie też by się przydał i najlepiej nie czerwony [ wiadomość edytowana przez: korozja dnia 2007-01-10 15:19:27 ]

Pogadaj z Pterockiem, zeby pogadal z Krajem, zeby ten pogadal z Deniorem. W Kraku stoi moj bis jeszcze na parkingu gdzies i jesli chlopaki go nie skatowali to wyglada OK. 20 stycznia zabieram go do Wawy.

Dzięki Zuraw kontakt z siwym nawiązany może coś z tego będzie.
Jednakże dalej poszukuje bisa i eleganta do zdjęć

No przeca moj bis jest u Siwego. Nie nada sie?

wybierzcie mnie mnie mnie pick me ahoj wybrajo me to jak

Cytat:
2007-01-15 23:11:58, KaKiGT pisze:
wybierzcie mnie mnie mnie pick me ahoj wybrajo me to jak

To poka to swoje cacuszko daleko stoi od kraka

KaKiGT, ale przeca on nie jest taki seryjny, nie wiem czy bedzie sie nadawał, ale może Korozji wystarczy.

a teraz profil

7 tyś

a tej kolumny nie ma już siedzi ładnie w pokoju bo akumulatory zrzerała jede n po drugim

hehe chyba nic z tego nie wyjdzie powiedzmy że za bardzo wiekowy

Czekam na dalsze propozycje i na super eleganta

takie rzeczy to tylko w erze.

To ja nie wiem czego Ty oczekujesz

U mnie po mieście śmiga ładny odnowiony bis. Starszy Pan z tego co widziałem się nim porusza. Kolor jakiś taki błekitny metalik. Jak znajde go na którejś ulicy to moge zrobić jakieś poglądowe foto.