| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gigi24 byl ess, jest asia kobylnica k/poznania | 2007-01-14 14:04:34 mam maluskie pytanie
czy świst z przodu silnika tzn kolo prawej przedniej lampy podczas dodawania gazu bedzie oznaczal uszczelke,a i jeszcze jedno cius bylo z temp plynu chlodzacego zaczal sie chyba szybciej grzac wiec na 98% uszczelka na co zwrocic uwage przy demontazu i czy konieczne jest planowanie glowicy jesli dwa latka temu byl robiony remoncik orientuje sie ktos jak to wszytsko pozniej poustawiac jakie luzy i mniej wiecej jaki czas roboty (pytanie kieruje do tych co wymieniali ja sami) |
maciek701 Sympatyk FEFK Tychy | 2007-01-14 15:55:31 hola hola.. moze na poczatek zacznij od sprawdzenia alternatora.. ale mi sie rymlo ale serio mowie mialem podobnie. |
gigi24 byl ess, jest asia kobylnica k/poznania | 2007-01-14 16:09:47
hmmm... to dales mi o myslenia fakt fatem bylo w tym cos dziwnego bo przy wlaczaniu przednich halo zatrabil mi klakson i przestal dzialac tak samo jak i halo. przez pewien czas zalaczyl sie prawy kierunek i pozniej wylaczyl tylko dziwnie mi to wyglada bo temp wody byla wyzsza niaz zwykle czy to ma cos wspolnego z napedem pompy wodnej???? |
gigi24 byl ess, jest asia kobylnica k/poznania | 2007-01-14 16:37:36 i sprawa sie rypla
ten swist to ta metalowa uszczelka stozkowa co jest miedzy kolektorem a tlumnikiem (ile ona moze kosztowac wrazie czego pytam i czy ktos ja ma na zbyciu orientacyjnie sie pytam) a co do elektryki to kable sie przypalily tylko od czego bo nie dotykaly kolektora sa przypalone na odcinku prawie 40cm
i tylko skad ta wysoka temp plynu???? termostat orginal 92st czyzby "ten typ tak ma" |
gigi24 byl ess, jest asia kobylnica k/poznania | 2007-01-14 17:40:21
gdybym mial problem z ladowaniem to bym dzis go nie odpalil a ja wczoraj z tym zjawiskiem wracalem do domku prawie 100km w nocy a jeszcze dzis bez zadnego problemu jezdzilem i na swiatelkach, ladowanie sprawdze jutro dla spokoju |