Ratujcie!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Kupiłem niedawno 525 TDS i niestety nie spojzalem na przebieg: 239000 na wyświetlaczu, a kumpel sprawdzil mi i mam 351000. Ile takie silniki wytrzymują przebiegu??????? Autko jest w automacie.
pozdrawiam i prosze o odp.....

a jakim to cudem ci to kumpel sprawdził

Na pewno przycisnął ten dżinks przy liczniku, przekręcił zapłon i odczytał którąś z pozycji... A wiadomo, że tam nie ma podanego przebiegu!!!! Także nie słuchaj kolegi... No chyba, że znalazł jakąś kartkę od wymiany oleju czy coś w tym rodzaju...

Powiadają, że do pól miliona kilometrów przebiegu wytrzymują te silniki, zależy kto i jak jeździł. Co do skrzyni to bądz spokojny, tylko pamiętaj że to nie Ferrari i automatem raczej "normalnie" się jeździ.
Pzdr

Więc nie da się sprawdzić orginalnego przebiegu wciskając przycisk przy liczniku i wlaczajac zaplon???????? To co to za dziwne wartości?????????/
dzieki za odp
pozdrawiam

''trzysta pare tysięcy'' pokazuje kazdy test zegarów! to nie przebieg,tylko jakies numery. stanu ne sprawdzisz,są magicy co wszystko przerobią...

bartek525TDS spokojnie.Znam gościa który ma ponad 500tyś.i wszystko jest OK.A jak mu wymiata auto to historia.Jak ktoś już pisał wszystko zależy od tego jak ktoś jeździł tym autem.pozdro

nie wiem ale chyba 5 albo 6 to numery budy koncowe