Spocik ramkowy dla Wawki!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie jak w temacie
Ponieważ nie wypada pokazać sie na złocie "55" bez ramek to proponuje mały spocik
Jak tylko rameczki będa w drodze do mnie to dam znać i jakis terminik się ustali na wspólne montowanko
Pozdro Paint

Ok
Czekamy na termin i miejsce

Cytat:
2006-10-15 21:01:28, Paint pisze:
jakis terminik się ustali na wspólne montowanko

HEHEHE no to bede musial jakies srubki pozadne kupic by dokrecic bo te co sa to maja sie tylko odkrecic Chyba ze z ramkami sa srubki?

[ wiadomość edytowana przez: Torp12 dnia 2006-10-16 15:54:59 ]

Jakie ramki ?? heh... niestety jestem mocno nie w temacie ostatnio, przez nawał pracy dlatego też się pytam

Cytat:
2006-10-16 16:59:38, Norbi69 pisze:
Jakie ramki ?? heh... niestety jestem mocno nie w temacie ostatnio, przez nawał pracy dlatego też się pytam

A takie ramki ale chyba nie dla ciebie ;(

Norbi ale zawsze nam możesz toważyszyć

A jako miejsce proponuje jak ostatnio parking podziemny zeby ew na głowę nie padało CH Reduta Carrefour Al jerozolimskie
jak zwykle ustawka przy wyjeździe
Problem w tym że są 2 wyjazdy i proponuje ten za myjnią

Cytat:
2006-10-16 18:39:27, Kula69 pisze:
Norbi ale zawsze nam możesz toważyszyć A jako miejsce proponuje jak ostatnio parking podziemny zeby ew na głowę nie padało CH Reduta Carrefour Al jerozolimskie jak zwykle ustawka przy wyjeździe Problem w tym że są 2 wyjazdy i proponuje ten za myjnią

Jestem za!
Zwłaszcza,ż e jest to po naszej stronie rzeczki

Mnie się aż tak z tymi ramkami nie spieszy.I tak będą do nowego samochodu.Tylko Mifinka jest w temacie

Oj! Jestem w "temacie" i to jak.
Najbardziej w tym temacie to jest mifi

Chyba jeszcze w tym roku (2006) spotkamy sie na spotku rameczkowym!
Wolfik ożył, powstał z martwych i....
Paint! nasz , miły koleżko, jakby co dawaj znaki....
Pozdrawiam warsiafkę i jej ramki

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2006-12-19 22:53:11 ]

ya ya ya miejsce dalej aktualne nowy zółty parking caaarrrefouuraaa czy jak to tam niewazne na jerozolimskich
ostatnio walczyłem tam z centralnym bardzo przyjemnie ciepło oswietlone zajeb...cie i pustoooo

no witam imam pytanie do Painta czy masz ramki bo nie wiem czy wolfik pamietałaby moje tez wyslac do ciebie
a miejsce jak najbardziej pasi

Do wszystkich!!!!
Rameczek jeszcze nie ma
Wysłałem adres do przesyłki Wolfikowi tak jak chciał ale widzę że jeszcze do dzisiaj nie przeczytał wiadomości odemnie tak wiec nie nastawiał bym sie na rameczki w tym roku ....czekamy i tyle
Pozdro Paint

NO to czekamy do ilek jeszcze sporo czasu wiec zamontowac tez zdazymy

Paint ,Wolf odczytal wiadomosc?

Cytat:
2006-12-28 17:36:58, Torp12 pisze:

Cytat:
2006-12-28 17:36:58, Torp12 pisze:

Wolf nie odczytuje żadnych wiadomości ! /no chyba że raz na 6 m-cy/

....i to nieważne czy gg czy sms czy priv...totalnie nie rozumiem co się stanęło z naszym sympatycznym i towarzyskim ( przynajmniej do końca września 2006 ) Kolegą

Sprawa na pewno nie umrze (na to Wolf jest zbyt poważnym człowiekiem) ale ....

no a z drugiej strony....ale....czas leczy rany (podobno)

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-12-30 00:17:29 ]

Cytat:
2006-12-28 23:49:07, bogdan1 pisze:
Wolf nie odczytuje żadnych wiadomości ! /no chyba że raz na 6 m-cy/ ....i to nieważne czy gg czy sms czy priv...totalnie nie rozumiem co się stanęło z naszym sympatycznym i towarzyskim ( przynajmniej do końca września 2006 ) naszym Kolegą Sprawa na pewno nie umrze (na to Wolf jest zbyt poważnym człowiekiem) ale .... no a z drugiej strony....ale....czas leczy rany (podobno) [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-12-28 23:50:44 ]

Emeryt Panie, emeryt.....

Cytat:
2006-12-29 23:30:11, mifinka pisze:
Emeryt Panie, emeryt.....

Proszę Cię Mifinka!! ....jakby na "takim czymś" miała polegać moja emerytura (i to na dodatek w takim mocno NIEemerytalnym przecież wieku!) to 5 minut po fajrancie ostatniego dnia pracy strzelił bym sobie w łeb ....coby się (i innych) nie męczyć

ja tego nie rozumie niemusił isc nikt go do tego chyba nie zmuszał jesli poszedł to z własnej woli tak czy nie

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-12-30 01:06:47 ]