Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Dany79 Omega A CD z Diamenc ... Rawa Maz | 2007-01-14 13:11:44 Widać, że nie tylko u mnie takie "piszczące baby" się zagniezdziły ![]() Mam ten sam problem, choć w omie A. Dobrałem się w końcu do nawiewu, rozkręciłem, przeczyściłem, nasmarowałem i przedmuchałem kanały itp. Cicho było tylko przez kilka dni. Co ciekawe, w trakcie jazdy gdy mam włączony piszczący nawiew, w momencie najechania na jakąś nierówność, gdy autem bujnie, to przestaje piszczeć, podobnie się dzieje gdy ostro wchodzę w zakręt. ![]() Co zrobisz, buta nie zjesz.. |
![]() sztomber DEADSOUL Omega B CD sedan olsztyn | 2007-01-14 23:21:04 Jakiś miesiąc temu też to przerabialem.Tuleja zapiekła się na wałku i hałas paskudny.Teraz wiem ze nie warto bylo tego naprawiac bo na komutatorze widac znaczne już zużycie o szczotkach nie wspominając a hałas zmniejszył sie minimalnie.Lepiej od razu wymienic jak tą część Mariosomegos ma za 40 dychy.Ja bedę musiał bo jak nie właczę radia to szlag mnie trafia z tym nadmuchem.A i przy okazji naprawiłem zamek ( jego mechanizm) schowka jak w poradach za pomoca skórzanych pasków i kleju. Działa ![]() |